Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Coverbrands.

Leter du etter de beste Coverbrands-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Coverbrands-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Coverbrands eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Coverbrands og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Helse og skjønnhet-kategorien, som for eksempel Kostholdsbutikken-brosjyren "Gode tilbud året rundt!" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Boots Apotek
  • Logo Glossme
  • Logo Kostholdsbutikken
  • Logo Nu3
  • Logo Makestyle
  • Logo Mister Spex

Coverbrands, alle tilbudene lett tilgjengelig

Coverbrands

Coverbrands er en av norges største nettbutikker innen kategorien skjønnhet. Coverbrands har både velkjente internasjonale brands, men også nye, spennende og innovative merker som du kanskje ikke har hørt om. Blant over 250 forskjellige merker, finner du garantert det du er på jakt etter, med høy kvalitet og til lav pris. 

Coverbrands' kolleksjoner er å finne i mote- og skjønnhets magasiner verden over hver eneste måned, og velkjente kjendiser og skjønnhetsidealer er dedikerte brukere av de ulike merkene.

Coverbrands jobber tett med skandinavisk presse og deres mote - og skjønnhetsjournalister, stylister og makeup artister for å hele tiden holde publikum oppdatert på de siste produkter og trender.

Denne nettbutikken fører flere Coverbrands sminkemerker som man ikke får tak i på vanlige parfymerier. Her finner man utenlandske merker som The Balm, Barry M, Everyday Minerals, Glo Minerals, Beauty Blender, Essie og Smashbox.

Tone Elisabeth Pettersen startet Coverbrands sammen med studiekameraten Anders Julian Faugli i 2006.

Coverbrands ble kåret til Gaselle i 2013 og Årets Nettbutikk i 2013.

I dag mottar Coverbrands nesten 1 000 ordrer hver dag. Coverbrands holder til på Grefsen i Oslo.

I tillegg til at alle varer sendes fraktfritt i Norge, er coverbrands også helt tollfritt og har i tillegg utrolige 365 dagers returrett! Coverbrands rabatt finner du på Tiendeo.