Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Coverbrands ...

Coverbrands

Coverbrands er en av norges største nettbutikker innen kategorien skjønnhet. Coverbrands har både velkjente internasjonale brands, men også nye, spennende og innovative merker som du kanskje ikke har hørt om. Blant over 250 forskjellige merker, finner du garantert det du er på jakt etter, med høy kvalitet og til lav pris. 

Coverbrands' kolleksjoner er å finne i mote- og skjønnhets magasiner verden over hver eneste måned, og velkjente kjendiser og skjønnhetsidealer er dedikerte brukere av de ulike merkene.

Coverbrands jobber tett med skandinavisk presse og deres mote - og skjønnhetsjournalister, stylister og makeup artister for å hele tiden holde publikum oppdatert på de siste produkter og trender.

Denne nettbutikken fører flere Coverbrands sminkemerker som man ikke får tak i på vanlige parfymerier. Her finner man utenlandske merker som The Balm, Barry M, Everyday Minerals, Glo Minerals, Beauty Blender, Essie og Smashbox.

Tone Elisabeth Pettersen startet Coverbrands sammen med studiekameraten Anders Julian Faugli i 2006.

Coverbrands ble kåret til Gaselle i 2013 og Årets Nettbutikk i 2013.

I dag mottar Coverbrands nesten 1 000 ordrer hver dag. Coverbrands holder til på Grefsen i Oslo.

I tillegg til at alle varer sendes fraktfritt i Norge, er coverbrands også helt tollfritt og har i tillegg utrolige 365 dagers returrett! Coverbrands rabatt finner du på Tiendeo.

Andre Helse og skjønnhet-nettbutikker

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.