Tiendeo official website

Ditt apotek Kundeavis

22 dager igjen

Leter du etter de beste Ditt apotek-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ditt apotek-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ditt apotek eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Ditt apotek-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Ditt apotek-katalogene "Ditt apotek Kundeavis" gyldig fra 24/05/2023 til 20/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Helse og skjønnhet-butikker

  • Logo Apotek 1
  • Logo Vitusapotek
  • Logo Kicks
  • Logo VITA
  • Logo The Body Shop
  • Logo Sunkost

Ditt apotek, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ditt apotek

God helse er viktigere enn alt annet, og hos Ditt Apotek finner du ansatte som er stolte av sin fagkunnskap, som holder seg oppdaterte på nye produkter og medisiner. Du som kunde kan være sikker på at de ansatte kan sitt fag, og være trygg på at du får det du skal ha. 

Hos Ditt Apotek får du alt du trenger til sesongens utfordringer, som Omega 3, forkjølelsesmedisiner, tannpleie, hudpleie og mye mer. Du finner produktene på ditt lokale apotek eller på dittapotek.no. De beste Ditt Apotek tilbud finner du på Tiendeo.

Ditt Apotek består av privateide apotek og alle kjedens produkter gjennomgår en grundig kvalitetskontroll av farmasøyt, slik at du kan være trygg på at du vet hva du får.

Kjeden ble etablert i 2001 etter dereguleringen av apotekmarkedet.

Ditt Apotek er nå den fjerde største apotekkjeden i landet. 

Kjeden drives av Norsk Medisinaldepot AS (NMD) som et alternativ for eiere og apotekere som ønsker stor grad av individuell frihet og lokal tilpasning. Samarbeidet teller i overkant av 70 apotek, som blant annet Ditt Apotek Oslo og Ditt Apotek Bergen.

NMD eies av tyske Celesio AG som er en del av amerikanske McKesson Corperation. Celesio AG har omtrent 2.200 heleide og 4.200 deleide apotek, med 38.000 medarbeidere i 11 europeiske land og i Brasil.