Finn Brun og Blid i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Brun og Blid ...

Brun og Blid

Brun og Blid har forskjellige typer solarium til å passe ethvert solfarge-behov, og kan tilby en rekke forskjellige solsenger, i tillegg til Brun og Blid Solpasset som alltid gir deg 20% gratis soletid. 

Brun og Blid har en rekke solsentre som er åpne fra 07.30 til 23.00 hver dag, hele året, så her kan du alltid fylle på brunfargen din! På Brun og Blids nettsider finer du oversiktlige tabeller over hvordan og hvor lenge du og din hudtype bør sole deg. 

Solariumskjeden Brun og Blid har de siste årene gått utradisjonelle veier for å finne sitt ansikt utad. I stedet for å bruke modellbyråer for å finne kjedens nye frontperson, har de valgt å arrangere en åpen konkurranse dere alle personer over 18 år kan melde seg på.

Brun og Blid priser varierer avhengig av den typen solseng du velger, og om du har Solpasset som gir deg Brun og Blid rabatt.

Brun og Blid har vært dominerende på det norske markedet i mange år, og satser nå også i Sverige.

Brun og Blid er Norges mest populær solsenter med over 130 salonger over hele landet - bare i Oslo finnes det hele 22 salonger. I tillegg finner du Brun og Blid Bergen og Brun og Blid Trondheim.

Hvert år, på Brun og Blid Soldagen, kan du besøke en av Brun og Blids salonger og sole deg helt gratis!

Andre Helse og skjønnhet-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.