Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Brun og Blid.

Leter du etter de beste Brun og Blid-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Brun og Blid-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Brun og Blid eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Brun og Blid og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Helse og skjønnhet-kategorien, som for eksempel Kostholdsbutikken-brosjyren "Gode tilbud året rundt!" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Boots Apotek
  • Logo Glossme
  • Logo Kostholdsbutikken
  • Logo Nu3
  • Logo Makestyle
  • Logo Mister Spex

Brun og Blid, alle tilbudene lett tilgjengelig

Brun og Blid

Brun og Blid har forskjellige typer solarium til å passe ethvert solfarge-behov, og kan tilby en rekke forskjellige solsenger, i tillegg til Brun og Blid Solpasset som alltid gir deg 20% gratis soletid. 

Brun og Blid har en rekke solsentre som er åpne fra 07.30 til 23.00 hver dag, hele året, så her kan du alltid fylle på brunfargen din! På Brun og Blids nettsider finer du oversiktlige tabeller over hvordan og hvor lenge du og din hudtype bør sole deg. 

Solariumskjeden Brun og Blid har de siste årene gått utradisjonelle veier for å finne sitt ansikt utad. I stedet for å bruke modellbyråer for å finne kjedens nye frontperson, har de valgt å arrangere en åpen konkurranse dere alle personer over 18 år kan melde seg på.

Brun og Blid priser varierer avhengig av den typen solseng du velger, og om du har Solpasset som gir deg Brun og Blid rabatt.

Brun og Blid har vært dominerende på det norske markedet i mange år, og satser nå også i Sverige.

Brun og Blid er Norges mest populær solsenter med over 130 salonger over hele landet - bare i Oslo finnes det hele 22 salonger. I tillegg finner du Brun og Blid Bergen og Brun og Blid Trondheim.

Hvert år, på Brun og Blid Soldagen, kan du besøke en av Brun og Blids salonger og sole deg helt gratis!