Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Apotek 1.

Leter du etter de beste Apotek 1-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Apotek 1-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Apotek 1 eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Apotek 1 og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Helse og skjønnhet-kategorien, som for eksempel Kostholdsbutikken-brosjyren "Gode tilbud året rundt!" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Boots Apotek
  • Logo Glossme
  • Logo Kostholdsbutikken
  • Logo Nu3
  • Logo Makestyle
  • Logo Mister Spex

Apotek 1, alle tilbudene lett tilgjengelig

Apotek 1

Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for sine kunder. Apotek 1 fører alt innenfor legemidler, i tillegg til reseptfrie legemidler, varer til hudpleie, solpleie, intimpleie, diabetes og blodtrykk, produkter til dyr, baby- og barneprodukter og mye mye mer. 

Kjernen for Apotek 1s virksomhet er kompetanse og kvalitet, med ambisjon om å leve opp til sitt slagord ”Vår kunnskap - din trygghet”, i alle kundemøter. 

Influensa, eller bare litt forkjølet? Uansett om du er blitt syk, eller vil være litt i forkant - på Apotek 1 nettsider finner du mye informasjon og nyttige tips på temasenteret for forkjølelse og influensa. Her finner du også de gode egenbehandlingsproduktene, influensa medisin og forkjølelse medisin.

Kjeden ble etablert i 1994 av en gruppe apotekere som ønsket et innkjøpssamarbeid. 

Siden den gang har kjeden vokst til å inneha 40% av det norske apotekmarkedet.

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med over 300 apotek i alle landets fylker, og 3000 dedikerte medarbeidere.

Apotek 1 finner du både på mindre steder og i alle de store byene som Apotek 1 Oslo, Apotek 1 Bergen, og Apotek 1 Trondheim.