Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Boots Apotek.

Leter du etter de beste Boots Apotek-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Boots Apotek-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Boots Apotek eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Boots Apotek og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Helse og skjønnhet-kategorien, som for eksempel Sayso-brosjyren "Sayso Tilbud" gyldig fra fra 11/6 til til 30/6.

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Boots Apotek
  • Logo Apotek 1
  • Logo Vitusapotek
  • Logo VITA
  • Logo The Body Shop
  • Logo Sunkost

Boots Apotek, alle tilbudene lett tilgjengelig

Boots Apotek

Boots har mer enn 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og Storbritannias ledende aktør innen helse og velvære. Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service. 

God helse og naturlig skjønnhet henger sammen! En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, er Boots' kjerneområde i apoteket.

Boots apotek har sykepleiere og annet helsepersonell som hjelper deg med å finne riktig utstyr tilpasset ditt behov. På boots.no får du en oversikt over hva de kan tilby av sortiment, kompetanse og tjenester, samt hvilke regler som gjelder for blå resept.

Boots sine unike produktserier som for eksempel Boots Apotek No7Botanics og Soltan er tilgjengelige i Norge gjennom Boots apotek. 

Boots ble etablert i Nottingham i Storbritannia i 1849 av John Boot. 

Alliance Boots er nå Europas ledende apotekkjede med 3000 apotek. Selskapet har over 100 000 medarbeidere i mer enn 20 land. Til sammen har konsernet Walgreens Boots Alliance 370 000 ansatte.

Boots Norge har 156 Boots apotek i Norge, kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus, multidosefabrikken Farmaka i Askim, og egen nettbutikk.