Favoritter

Boots Apotek - Kundeavis og tilbud

Favoritter

Tilbud fra Boots Apotek og andre Helse og skjønnhet-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Boots Apotek til dine favoritter!
Tilbud fra Boots Apotek i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(1)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Boots Apotek ...

Boots Apotek

Boots har mer enn 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og Storbritannias ledende aktør innen helse og velvære. Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service. 

God helse og naturlig skjønnhet henger sammen! En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, er Boots' kjerneområde i apoteket.

Boots apotek har sykepleiere og annet helsepersonell som hjelper deg med å finne riktig utstyr tilpasset ditt behov. På boots.no får du en oversikt over hva de kan tilby av sortiment, kompetanse og tjenester, samt hvilke regler som gjelder for blå resept.

Boots sine unike produktserier som for eksempel Boots Apotek No7Botanics og Soltan er tilgjengelige i Norge gjennom Boots apotek. 

Boots ble etablert i Nottingham i Storbritannia i 1849 av John Boot. 

Alliance Boots er nå Europas ledende apotekkjede med 3000 apotek. Selskapet har over 100 000 medarbeidere i mer enn 20 land. Til sammen har konsernet Walgreens Boots Alliance 370 000 ansatte.

Boots Norge har 156 Boots apotek i Norge, kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus, multidosefabrikken Farmaka i Askim, og egen nettbutikk.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Boots Apotek og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by