Kicks 20% Salg!

5 dager igjen
Åpne katalog

Leter du etter de beste Kicks-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Kicks-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kicks eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Kicks-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Kicks-katalogene "Kicks 20% Salg!" gyldig fra 27/06/2022 til 10/07/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Kicks og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Helse og skjønnhet kategorien

Erklæring om personvern

Andre Helse og skjønnhet-butikker i din by

Kicks, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kicks

I KICKS butikkene finner du et bredt sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie både for ham og henne. KICKS rabattkode finner du på Tiendeo. Du kan også handle på kicks.no.
 

Det er utdannede makeupartister og hudpleiere som arbeider hos KICKS. Alt for at du skal få den beste hjelpen når du handler. Flere av butikkene har også hudpleiesalong og frisørsalong. 

Hos KICKS finner du de største klassiske varemerkene som Lancôme,Clinique, Clarins, Dior, Biotherm, Elizabeth Arden, L’Oréal, Max Factor,Maybelline og Nivea, for bare å nevne noen. Du finner også merker som Make Up Store, bareMinerals MAC, Urban Decay og Smashbox. 

KICKS Kosmetikkedjan AB ble opprettet i 1991 av KF.

I mai 2002 ble Kicks kjøpt opp av Axstores. Axstores inngår i Axel Johnson AB, som eies av Antonia Ax:son Johnson med familie. 

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland.

Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhetsinteresserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet. 

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon