Tiendeo official website

Parfyme Kampanje 25%!

Utløper i morgen

Leter du etter de beste Kicks-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Kicks-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kicks eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Kicks-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Kicks-katalogene "Parfyme Kampanje 25%!" gyldig fra fra 18/9 til til 2/10 og begynn å spare nå!

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Apotek 1
  • Logo Vitusapotek
  • Logo Kicks
  • Logo VITA
  • Logo The Body Shop
  • Logo Sunkost

Kicks, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kicks

I KICKS butikkene finner du et bredt sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie både for ham og henne. KICKS rabattkode finner du på Tiendeo. Du kan også handle på kicks.no.
 

Det er utdannede makeupartister og hudpleiere som arbeider hos KICKS. Alt for at du skal få den beste hjelpen når du handler. Flere av butikkene har også hudpleiesalong og frisørsalong. 

Hos KICKS finner du de største klassiske varemerkene som Lancôme,Clinique, Clarins, Dior, Biotherm, Elizabeth Arden, L’Oréal, Max Factor,Maybelline og Nivea, for bare å nevne noen. Du finner også merker som Make Up Store, bareMinerals MAC, Urban Decay og Smashbox. 

KICKS Kosmetikkedjan AB ble opprettet i 1991 av KF.

I mai 2002 ble Kicks kjøpt opp av Axstores. Axstores inngår i Axel Johnson AB, som eies av Antonia Ax:son Johnson med familie. 

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland.

Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhetsinteresserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet.