Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Specsavers.

Leter du etter de beste Specsavers-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Specsavers-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Specsavers eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Specsavers og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Helse og skjønnhet-kategorien, som for eksempel Sayso-brosjyren "Sayso Salg" gyldig fra fra 11/4 til til 26/4.

Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Apotek 1
  • Logo Vitusapotek
  • Logo Kicks
  • Logo VITA
  • Logo The Body Shop
  • Logo Sunkost

Specsavers, alle tilbudene lett tilgjengelig

Specsavers

Specsavers er blitt et kjent merke blant optikerkjedene og har et rikt utvalg briller, linser og tilbehør. På Specsavers kan du få synstest, gode tilbud på linser og briller, kyndig rådgivning, og ikke minst et stort utvalg moderne, trendy og klassiske Specsavers briller og Specsavers solbriller

Specsavers har mange kampanjer og tilbud på barnebriller, progressive briller, designerbriller og komplette briller, samt Specsavers rabatt for deg over 60 år, og Specsavers LensMail - linser hjem i posten. Sjekk Specsavers gode tilbud i katalogen på Tiendeo i dag!

Specsavers er opptatt av at du som kunde skal få en grundig synsundersøkelse. Derfor inkluderer de trykkmåling og digitalt bilde av netthinnen i sin standard synstest. I løpet av synstesten kommer optikeren frem til hvilke styrker du trenger i dine briller, og vurderer øyets helsetilstand. Når du bestiller synstest kan du også få bestilt nye briller til fantastiske priser, helt fra 0,-.

Specsavers ble stiftet i 1984 av de britiske optikerne Doug og Mary Perkins og er verdens største privateide optikergruppe.

Specsavers etablerte seg i Norge i 2005. 

Specsavers har mer enn 30 000 ansatte og 1600 butikker i ti forskjellige land. Bare i Norge er det 70 butikker.

Over en millioner nordmenn har prøvd Specsavers, og vet at Specsavers betyr rimelige kvalitetsbriller, kontaktlinser og synstester utført av autoriserte optikere.