Logo Specsavers
Logo Specsavers

Specsavers - Kundeavis og tilbud

Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Specsavers

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Specsavers i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Specsavers ...

Specsavers

Specsavers er blitt et kjent merke blant optikerkjedene og har et rikt utvalg briller, linser og tilbehør. På Specsavers kan du få synstest, gode tilbud på linser og briller, kyndig rådgivning, og ikke minst et stort utvalg moderne, trendy og klassiske Specsavers briller og Specsavers solbriller

Specsavers har mange kampanjer og tilbud på barnebriller, progressive briller, designerbriller og komplette briller, samt Specsavers rabatt for deg over 60 år, og Specsavers LensMail - linser hjem i posten. Sjekk Specsavers gode tilbud i katalogen på Tiendeo i dag!

Specsavers er opptatt av at du som kunde skal få en grundig synsundersøkelse. Derfor inkluderer de trykkmåling og digitalt bilde av netthinnen i sin standard synstest. I løpet av synstesten kommer optikeren frem til hvilke styrker du trenger i dine briller, og vurderer øyets helsetilstand. Når du bestiller synstest kan du også få bestilt nye briller til fantastiske priser, helt fra 0,-.

Specsavers ble stiftet i 1984 av de britiske optikerne Doug og Mary Perkins og er verdens største privateide optikergruppe.

Specsavers etablerte seg i Norge i 2005. 

Specsavers har mer enn 30 000 ansatte og 1600 butikker i ti forskjellige land. Bare i Norge er det 70 butikker.

Over en millioner nordmenn har prøvd Specsavers, og vet at Specsavers betyr rimelige kvalitetsbriller, kontaktlinser og synstester utført av autoriserte optikere.

Andre Helse og skjønnhet-butikker i din by

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon