Tiendeo official website

Tilbud Vitusapotek

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Vitusapotek

  Leter du etter de beste Vitusapotek-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Vitusapotek-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Vitusapotek eller noen andre butikker i Helse og skjønnhet-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Vitusapotek-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Vitusapotek-katalogene "Tilbud Vitusapotek" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Helse og skjønnhet-kataloger

  • Logo Boots Apotek
  • Logo Glossme
  • Logo Kostholdsbutikken
  • Logo Nu3
  • Logo Makestyle
  • Logo Mister Spex

  Vitusapotek, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Vitusapotek

  Vitusapotek er en apotekkjede med virksomhet på det norske markedet. Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD). I Vitusapotek er de ansatte spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. 

  Vitusapotek selger også Rosa Sløyfe-produkter til inntekt for brystkreftsaken, hudpleie-, helse- og kosttilskuddsprodukter tl alle sesonger, i tillegg til dyrepleie, hårpleie og og alle medisinske hjelpemidler og sykdomsprodukter. Vitusapotek åpningstider gjør det hensiktsmessig å handle der, enten du bor på et mindre sted eller besøker de større apotekene som Vitusapotek Røa.

  Vitusapotek sørger for så gode systemer og rutiner at de med sikkerhet kan si at de medisinene de sender ut til den norske forbruker via distribusjonssystemene inneholder de virkestoffer og er i den styrken som de oppgis å være. 

  Selskapet ble etablert i 2001.

  I 2001 ble NMD, som eier Vitusapotek, en del av det internasjonale konsernet Celesio, som har 180 års erfaring med distribusjon av legemidler.

  NMD har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek. NMD er dermed hovedleverandør til mer enn 200 apotek, inkludert landets 32 sykehusapotek.

  Vitusapotek er stolt hovedsponsor av stiftelsen Livsglede for eldre som jobber aktivt for at eldre i Norge skal få en mer innholdsrik og meningsfull hverdag.