Favoritter

Vitusapotek - Kundeavis, tilbud og rabattkoder

Favoritter

Tilbud fra Vitusapotek og andre Helse og skjønnhet-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Vitusapotek til dine favoritter!
Tilbud fra Vitusapotek i Oslo-brosjyren
TILBUD
Legg Yves Rocher til dine favoritter!
Tilbud fra Yves Rocher i Oslo-brosjyren
TILBUD
Legg Yves Rocher til dine favoritter!
Tilbud fra Yves Rocher i Oslo-brosjyren
TILBUD
Legg Lyko til dine favoritter!
Tilbud fra Lyko i Oslo-brosjyren
TILBUD
Legg Lyko til dine favoritter!
Tilbud fra Lyko i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(5)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Vitusapotek ...

Vitusapotek

Vitusapotek er en apotekkjede med virksomhet på det norske markedet. Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD). I Vitusapotek er de ansatte spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. 

Vitusapotek selger også Rosa Sløyfe-produkter til inntekt for brystkreftsaken, hudpleie-, helse- og kosttilskuddsprodukter tl alle sesonger, i tillegg til dyrepleie, hårpleie og og alle medisinske hjelpemidler og sykdomsprodukter. Vitusapotek åpningstider gjør det hensiktsmessig å handle der, enten du bor på et mindre sted eller besøker de større apotekene som Vitusapotek Røa.

Vitusapotek sørger for så gode systemer og rutiner at de med sikkerhet kan si at de medisinene de sender ut til den norske forbruker via distribusjonssystemene inneholder de virkestoffer og er i den styrken som de oppgis å være. 

Selskapet ble etablert i 2001.

I 2001 ble NMD, som eier Vitusapotek, en del av det internasjonale konsernet Celesio, som har 180 års erfaring med distribusjon av legemidler.

NMD har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek. NMD er dermed hovedleverandør til mer enn 200 apotek, inkludert landets 32 sykehusapotek.

Vitusapotek er stolt hovedsponsor av stiftelsen Livsglede for eldre som jobber aktivt for at eldre i Norge skal få en mer innholdsrik og meningsfull hverdag. 

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Vitusapotek og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by