Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bildeler.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bildeler og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bil og motor kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bil og motor-nettbutikker

Bildeler, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bildeler

Bildeler.no er Norges største senter for bildeler til alle merker og modeller. Bildeler.no har fokus på bilmodeller over 5 år, og har hele 22 merker inne og dekker 85% av ettermarkedet.  I tillegg til alle bildeler, har de også produkter som garasjejekk, sikkerhet for barn i bil som barneseter og solskjermer. 

Bildeler.no har slitedeler til merker som Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru, Suzuki, SAAB, Toyota, Volkswagen og Volvo.

Bildeler.no tester alle sine slitedeler grundig, både på eget karosseri og mekanisk verksted, så du kan være sikker på at du får originaldeler eller tilsvarende (matching quality) til din bil). Bildeler.no leverer kvalitet bildeler på nett.

Bildeler.no ble etablert som Norsk Bildelsenter i 1990.

Bildeler.no startet opprinnelig med VW og Audi, men varesortimentet har hele tiden vokst og i dag dekker de totalt 22 bilmerker. 

Butikk, salg og innkjøp ligger fortsatt på Liertoppen, mellom Drammen og Oslo. Hovedlager og logistikksenter ligger i Sandefjord. Gjennom systemet i Sandefjord, går det i gjennomsnitt ut en ordre hvert 20. sekund. Det er også et Pick-up Point i Sandefjord.

På hovedlager i Sandefjord, plukkes mange av ordrene i AutoStore, lageret består av et kubisk gitter. Varene er tilgjengelig via roboter som beveger seg på skinner på toppen av griden. Dette sørger for ekstremt rask og effektiv vareplukk.

Flere tilbud fra Bil og motor

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon