Tiendeo official website

Bildeler Salg

Utløper i morgen

  Leter du etter de beste Bildeler-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Bildeler-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bildeler eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bildeler-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bildeler-katalogene "Bildeler Salg" gyldig fra fra 13/5 til til 19/5 og begynn å spare nå!

  Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Dekkonline
  • Logo Skruvat
  • Logo Bildeler
  • Logo Handz On
  • Logo Riis Bilglass
  • Logo Dacia

  Bildeler, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Bildeler

  Bildeler.no er Norges største senter for bildeler til alle merker og modeller. Bildeler.no har fokus på bilmodeller over 5 år, og har hele 22 merker inne og dekker 85% av ettermarkedet.  I tillegg til alle bildeler, har de også produkter som garasjejekk, sikkerhet for barn i bil som barneseter og solskjermer. 

  Bildeler.no har slitedeler til merker som Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru, Suzuki, SAAB, Toyota, Volkswagen og Volvo.

  Bildeler.no tester alle sine slitedeler grundig, både på eget karosseri og mekanisk verksted, så du kan være sikker på at du får originaldeler eller tilsvarende (matching quality) til din bil). Bildeler.no leverer kvalitet bildeler på nett.

  Bildeler.no ble etablert som Norsk Bildelsenter i 1990.

  Bildeler.no startet opprinnelig med VW og Audi, men varesortimentet har hele tiden vokst og i dag dekker de totalt 22 bilmerker. 

  Butikk, salg og innkjøp ligger fortsatt på Liertoppen, mellom Drammen og Oslo. Hovedlager og logistikksenter ligger i Sandefjord. Gjennom systemet i Sandefjord, går det i gjennomsnitt ut en ordre hvert 20. sekund. Det er også et Pick-up Point i Sandefjord.

  På hovedlager i Sandefjord, plukkes mange av ordrene i AutoStore, lageret består av et kubisk gitter. Varene er tilgjengelig via roboter som beveger seg på skinner på toppen av griden. Dette sørger for ekstremt rask og effektiv vareplukk.