Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bildeler.

Leter du etter de beste Bildeler-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bildeler-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bildeler eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bildeler og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Thansen-brosjyren "Aktuell kundeavis Thansen" gyldig fra fra 30/8 til til 3/10.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Bilxtra
  • Logo Thansen
  • Logo Ford
  • Logo Toyota
  • Logo BMW

Bildeler, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bildeler

Bildeler.no er Norges største senter for bildeler til alle merker og modeller. Bildeler.no har fokus på bilmodeller over 5 år, og har hele 22 merker inne og dekker 85% av ettermarkedet.  I tillegg til alle bildeler, har de også produkter som garasjejekk, sikkerhet for barn i bil som barneseter og solskjermer. 

Bildeler.no har slitedeler til merker som Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru, Suzuki, SAAB, Toyota, Volkswagen og Volvo.

Bildeler.no tester alle sine slitedeler grundig, både på eget karosseri og mekanisk verksted, så du kan være sikker på at du får originaldeler eller tilsvarende (matching quality) til din bil). Bildeler.no leverer kvalitet bildeler på nett.

Bildeler.no ble etablert som Norsk Bildelsenter i 1990.

Bildeler.no startet opprinnelig med VW og Audi, men varesortimentet har hele tiden vokst og i dag dekker de totalt 22 bilmerker. 

Butikk, salg og innkjøp ligger fortsatt på Liertoppen, mellom Drammen og Oslo. Hovedlager og logistikksenter ligger i Sandefjord. Gjennom systemet i Sandefjord, går det i gjennomsnitt ut en ordre hvert 20. sekund. Det er også et Pick-up Point i Sandefjord.

På hovedlager i Sandefjord, plukkes mange av ordrene i AutoStore, lageret består av et kubisk gitter. Varene er tilgjengelig via roboter som beveger seg på skinner på toppen av griden. Dette sørger for ekstremt rask og effektiv vareplukk.