Tiendeo official website

Škoda originalt tilbehør: Gode tips for bilturen

7 dager igjen

  Leter du etter de beste ŠKODA-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største ŠKODA-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra ŠKODA eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 ŠKODA-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste ŠKODA-katalogene "Škoda originalt tilbehør: Gode tips for bilturen" gyldig fra fra 25/10 til til 25/4 og begynn å spare nå!

  Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Bilxtra
  • Logo Thansen
  • Logo Ford
  • Logo Toyota
  • Logo BMW

  ŠKODA, alle tilbudene lett tilgjengelig

  ŠKODA

  I 2015 ble Skoda kåret til det mest pålitelige av alle bilmerker i en stor kåring i Storbritannia. Skoda tilbyr et bredt utvalg av modeller til den økonomibevisste bilisten, og jobber nå også med å lansere en ny, sjuseters SUV som skal bli et fantastisk kjøretøy både på og utenfor veien.

  Gjør det enklere. Finn de små tingene som gjør en stor forskjell. Kall det å rette oppmerksomheten mot detaljer. Eller som Skoda kaller det, Simply Clever.

  En av Skodas hovedprioteringer er å utvikle og produsere miljøvennlige produkter. De legger vekt på at produktene skal være miljøvennlige i alle faser, både når det gjelder produksjon og bruk. Skoda bruker topp moderne teknologi og har de mest moderne fabrikkene som tilfredsstiller de høyeste og strengeste krav. 

  Blant de mest kjente og populære modellene finner du Skoda Superb, Skoda Octavia, Skoda Yeti, og Skoda Fabia.

  Bilmerket kan spore sin historie tilbake til 1895, da Laurin & Klement (L&K) ble stiftet i det som den gang var Østerrike-Ungarn.

  Skoda har 25 000 ansatte og selger en million biler i året. 

  Visste du at Skoda faktisk begynte tilværelsen som sykkelfabrikant? Først etter 10 år ble biler en del av sortimentet.