Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Kia og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bil og motor kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bil og motor-butikker i din by

Kia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kia

Kia er Sør-Koreas nest største bilprodusent. Kia lager høykvalitetsbiler for ethvert behov. Enten du trenger Sedan, SUV, en nett liten bybil eller en blanding, har Kia noe for deg. Ta deg en kjøretur i den nye Kia Sportage, Kia cee'd eller Kia Soul og finn ut akkurat hvilken Kia-modell som passer for deg. 

 Kia er en forkjemper for miljøvennlige løsninger, og ønsker å ligge i teten av utvikling og produsering av hybrid- og solcellebiler. Kia har også et eget forskningssenter for miljø. Kia har flere miljøvennlige funksjoner i sine biler, blant annet Kia Start-og-Stopp-system (ISG).

Med Kia 7-års garanti på alle modeller tilbys deg en ekstra trygghet ved kjøpet av Kia. 

Den omfattende garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med noen unntak. En stor kundefordel - i tillegg til tryggheten for første eier - er at 7 års fabrikkgaranti videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden.  

Kia Soul Electric er i ferd med å bli en kanon i det norske elbilmarkedet. Selv en velutstyrt utgave av denne Kia elbil koster ikke mer enn 250 000 kroner.

Kia kan spore historien sin tilbake til 1944 da de begynte produksjon av sykkeldeler. I 1946 begynte de med komplette sykler, og først i 1961 kom de med en motorsykkel. I begynnelsen av 1962 lanserte de en liten trehjulet lastebil, men først i 1971 produserte de en lastebil med fire hjul.

Kia har over 30 000 ansatte og lager nesten 3 millioner biler i året.

Peter Schreyer som sjefsdesigner sørger for en stil spesialtilpasset det europeiske markedet.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon