Tiendeo official website

EV9

Mer enn 30 dager

  Leter du etter de beste Kia-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Kia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kia eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Kia-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Kia-katalogene "EV9" gyldig fra fra 6/4 til til 6/4 og begynn å spare nå!

  Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Tesla
  • Logo Mekonomen
  • Logo Thansen
  • Logo Bilxtra
  • Logo MECA
  • Logo Mazda

  Kia, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Kia

  Kia er Sør-Koreas nest største bilprodusent. Kia lager høykvalitetsbiler for ethvert behov. Enten du trenger Sedan, SUV, en nett liten bybil eller en blanding, har Kia noe for deg. Ta deg en kjøretur i den nye Kia Sportage, Kia cee'd eller Kia Soul og finn ut akkurat hvilken Kia-modell som passer for deg. 

   Kia er en forkjemper for miljøvennlige løsninger, og ønsker å ligge i teten av utvikling og produsering av hybrid- og solcellebiler. Kia har også et eget forskningssenter for miljø. Kia har flere miljøvennlige funksjoner i sine biler, blant annet Kia Start-og-Stopp-system (ISG).

  Med Kia 7-års garanti på alle modeller tilbys deg en ekstra trygghet ved kjøpet av Kia. 

  Den omfattende garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med noen unntak. En stor kundefordel - i tillegg til tryggheten for første eier - er at 7 års fabrikkgaranti videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden.  

  Kia Soul Electric er i ferd med å bli en kanon i det norske elbilmarkedet. Selv en velutstyrt utgave av denne Kia elbil koster ikke mer enn 250 000 kroner.

  Kia kan spore historien sin tilbake til 1944 da de begynte produksjon av sykkeldeler. I 1946 begynte de med komplette sykler, og først i 1961 kom de med en motorsykkel. I begynnelsen av 1962 lanserte de en liten trehjulet lastebil, men først i 1971 produserte de en lastebil med fire hjul.

  Kia har over 30 000 ansatte og lager nesten 3 millioner biler i året.

  Peter Schreyer som sjefsdesigner sørger for en stil spesialtilpasset det europeiske markedet.