Tiendeo official website

Katalog BMW 7-serie

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste BMW-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største BMW-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra BMW eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 3 BMW-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste BMW-katalogene "Katalog BMW 7-serie" gyldig fra fra 14/8 til til 14/8 og begynn å spare nå!

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Dekkonline
  • Logo Skruvat
  • Logo Bildeler
  • Logo Handz On
  • Logo Riis Bilglass
  • Logo Dacia

BMW, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kan en bil være et kunstverk? Det mener BMW.

I 1975, da verden var midt i en oljekrise og det å være bilentusiast ble uglesett, fikk den franske racerbilsjåføren Hervé Poulain en idé som skulle gi bilen nytt liv – som kunstverk. Han overtalte sin venn, den amerikanske kunstneren Alexander Calder, til å lakkere BMW-en han skulle kjøre i legendariske Le Mans det året. Calders design i skarpe primærfarger var begynnelsen på BMWs kunstbilserie.

Folk ble så imponert at det var store forventninger før det neste Le Mans. Denne gangen fikk kunstneren Frank Stella oppdraget. Han laget en uvanlig ’tegnepapirdesign’ i svart og hvitt som så ut som konturene til en bil. Betalingen hans var en BMW.

En av de mest populære kunstuttrykkene var Roy Liechtensteins design i 1977. Han lakkerte bilen i den tegneserieaktige stilen som var hans kjennemerke. Andy Warhol avviste å bruke skalamodeller og lakkerte bilen selv i glitrende røde, gule, grønne, og himmelblå farger. Med dette ville han uttrykke fart – ”når en bil beveger seg veldig fort, blir alle linjer og farger utydelige”. I 2010 fikk amerikanske Jeff Koons det 17. oppdraget, og laget et design med farger som så ut til å eksplodere ut av fronten. Dette ga et inntrykk av bevegelse selv når bilen sto i ro. Publikum venter nå spent på den neste utgaven, som kommer i 2017 og designes av kunstnerne Cao Fei og John Baldessari.

BMW ble grunnlagt i 1916 i München. Bedriften produserer over 2 millioner biler og 120 000 motorsykler i året. Antallet ansatte er over 116 000. BMW produserer biler i 14 land og har virksomhet i hele 140 land. 

BMW Privatleie er en finansieringsform for privatpersoner på lik linje med leasing for næringslivet. Du disponerer bilen, men BMW Financial Services står som eier. Privatleien binder ikke opp din egenkapital og belaster derfor ikke dine lånemuligheter. Normal leieperiode er 36 måneder. 

BMWs mest kjente og prestisjetunge biler inkluderer 5- og 7-serien så vel som X5 og Z4. I tillegg eier BMW merkene Mini og Rolls-Royce.

BMW har sin opprinnelse i bedriften Bayerische Flugzeug-Werke, grunnlagt i 1916. Senere ble navnet Bayerische Motoren Werke tatt i bruk.

BMWs over 100 000 ansatte produserer og selger over en million biler i året, med en konsernomsetning på svimlende 750 milliarder kroner.

BMW Selectlån er et låneprodukt for deg som ønsker lavere månedlige kostnader. Det er et såkalt restverdilån over 5 år som deles inn i to perioder (1+2 år, 2+3 år, 3+2 år, eller 4+1 år). BMW Finans legger opp en betalingsplan som tar hensyn til bilens antatte verditap den første nedbetalingsperioden.