Finn Notabene i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Notabene ...

Notabene

Notabene er en bokhandelkjede som tilbyr, i tillegg til bøker, spill, leker, gaver, reiseprodukter og skole- og kontorvarer.  Notabene er stolt over sin kundeservice og vil at deres kunder skal få unik kundeservice. 


Som medlem av Notabene kundeklubb får du eksklusive Notabene kampanjer, mulighet til å lese utdrag fra bøker på nettbutikken, og beskjed om nedsatte priser før alle andre. Notabene har alle de største forfatterne, seriene, og kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg å finne din neste bok, eller gave til venner og familie.

Hos Notabene får du alltid gode boktips og gunstige kjøp. De ansatte har den kompetansen og lesegleden som gjør at de kan gi deg gode råd om nye og gamle titler.

Notabene ble etablert i 1985 av Rune Nicolaisen og Henning Naas.

Takket være hyppige nyetableringer har Notabene nå over 600 ansatte og en omsetning på over 600 millioner kroner.

De har 112 butikker man kan besøke over hele landet samt Notabene nettbutikk dersom du helst vil handle fra sofaen. Kjeden har også noen få butikker i Polen og Sverige.

Hovedkontoret til Notabene ligger i Nedre Eiker utenfor Drammen.

Andre Bøker og kontor-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.