Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Notabene.

Leter du etter de beste Notabene-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Notabene-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Notabene eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Notabene og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bøker og kontor-kategorien, som for eksempel Ark Bokhandel-brosjyren "Ark Kamapanje -20% rabatt!" gyldig fra 03/02/2023 til 17/02/2023.

Andre Bøker og kontor-butikker

  • Logo Ark Bokhandel
  • Logo Panduro
  • Logo Norli
  • Logo Hobbyklubben
  • Logo NorEngros
  • Logo Notabene

Notabene, alle tilbudene lett tilgjengelig

Notabene

Notabene er en bokhandelkjede som tilbyr, i tillegg til bøker, spill, leker, gaver, reiseprodukter og skole- og kontorvarer.  Notabene er stolt over sin kundeservice og vil at deres kunder skal få unik kundeservice. 


Som medlem av Notabene kundeklubb får du eksklusive Notabene kampanjer, mulighet til å lese utdrag fra bøker på nettbutikken, og beskjed om nedsatte priser før alle andre. Notabene har alle de største forfatterne, seriene, og kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg å finne din neste bok, eller gave til venner og familie.

Hos Notabene får du alltid gode boktips og gunstige kjøp. De ansatte har den kompetansen og lesegleden som gjør at de kan gi deg gode råd om nye og gamle titler.

Notabene ble etablert i 1985 av Rune Nicolaisen og Henning Naas.

Takket være hyppige nyetableringer har Notabene nå over 600 ansatte og en omsetning på over 600 millioner kroner.

De har 112 butikker man kan besøke over hele landet samt Notabene nettbutikk dersom du helst vil handle fra sofaen. Kjeden har også noen få butikker i Polen og Sverige.

Hovedkontoret til Notabene ligger i Nedre Eiker utenfor Drammen.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Notabene og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bøker og kontor kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona