Finn Tanum i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Tanum ...

Tanum

Tanum er en av Norges største nettbokhandlere, og eies av Cappelen Damm. Tanum har alltid de siste boknyhetene, og har stadig gratis bokarrangementer.Hos Tanum finner du råd og tips om boken for deg, samt e-bøker og Tanum skolebøker.

 I Tanums mange butikker, for eksempel Tanum Oslo City og Tanum Karl Johan, har det vært arrangementer med besøk av blant annet Paul Auster, Siri Hustvedt, Jon Michelet, John Cleese, Per Petterson, Patti Smith, Jeffery Archer, Cecilia Samartin, Victoria Hislop, Merete Lindstrøm, Anthony Beevor, Jojo Moyes, Jenny Skavlan, Lars Lillo-Stenberg, Vigdis Hjorth, Mari Boine, Unni Lindell, og mange, mange flere. 

I tillegg til bokhandlene og nettbutikken finnes også Tanum Bokklubber, som bl. a. den populære Tanum Lydbok og egne klubber for bestselgere og krim.

Papen Dahl grunnla bokhandelen i Oslo, eller Christiania som det dengang het, i 1832. Familien Tanum eide den mellom 1928 og 1994.

Tanum var den første bokhandelen i Oslo. Den har ligget på sin næværende beliggenhet i Karl Johans gate siden forretningen flyttet dit i 1880.

Tanum er i dag en av Norges største bokhandelkjeder, og rapporterer om en årlig salgsøkning på 500 000 bøker.

Tanum er opptatt av kvalitet og bredde i utvalget.  Derfor har Tanum tegnet litteraturabonnement for sine butikker. Konkretisert fant kundene i  2014 mer enn 70.000 titler tilgjengelig av norske og utenlandske titler.

Andre Bøker og kontor-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.