Tiendeo official website

Maisalg 2024

13 dager igjen

  Leter du etter de beste Norli-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Norli-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Norli eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Norli-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Norli-katalogene "Maisalg 2024" gyldig fra fra 2/5 til til 31/5 og begynn å spare nå!

  Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Goboken
  • Logo Barnas egen bokverden
  • Logo KrimKlubben
  • Logo Boklageret
  • Logo Cappelen Damm
  • Logo Libris

  Norli, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Norli

  Hos Norli finner du skjønn- og faglitteratur, fakta- og barnebøker i tillegg til pensums- og skolebøker. De tilbyr også Norli kontorvarer, spill, reisetilbehør og alt du trenger for å gå på skole. På norli.no finner du også e-bøker til ditt lesebrett. 

  Du finner alltid gode Norli tilbud på kjente titler og en gang i måneden har de 'månedens bok hos Norli' slik at du får et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok på Norli bokhandel.

  Hos Norli finner du alt barna trenger i løpet av skoleåret, som f. eks. Norli skolesekk eller det kuleste i nye penner og pennaler.

  Norli ble etablert av fagbokhandler Olaf Norli i Universitetsgata i Olso i 1890.

  Etter en rekke oppkjøp og fusjoner de siste tiårene er Norli nå del av det større konsernet Norli Libris. Bokhandelen i Universitetsgata er imidlertid fortsatt Norges største.

  Norli bøker er en av norges største bokhandlere, med 87 butikker over hele landet, deriblant Norli Oslo og Norli Bergen. 

  Norli har nå et nytt tilbud kalt Klikk & Hent. Du kan reservere en bok online og hente den i butikken en time senere!