Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Norli.

Leter du etter de beste Norli-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Norli-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Norli eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Norli og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bøker og kontor-kategorien, som for eksempel Kontorspar-brosjyren "Kundeavis Kontorspar høst 2023" gyldig fra fra 30/10 til til 23/12.

Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Ark Bokhandel
  • Logo Panduro
  • Logo Norli
  • Logo Hobbyklubben
  • Logo NorEngros
  • Logo Notabene

Norli, alle tilbudene lett tilgjengelig

Norli

Hos Norli finner du skjønn- og faglitteratur, fakta- og barnebøker i tillegg til pensums- og skolebøker. De tilbyr også Norli kontorvarer, spill, reisetilbehør og alt du trenger for å gå på skole. På norli.no finner du også e-bøker til ditt lesebrett. 

Du finner alltid gode Norli tilbud på kjente titler og en gang i måneden har de 'månedens bok hos Norli' slik at du får et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok på Norli bokhandel.

Hos Norli finner du alt barna trenger i løpet av skoleåret, som f. eks. Norli skolesekk eller det kuleste i nye penner og pennaler.

Norli ble etablert av fagbokhandler Olaf Norli i Universitetsgata i Olso i 1890.

Etter en rekke oppkjøp og fusjoner de siste tiårene er Norli nå del av det større konsernet Norli Libris. Bokhandelen i Universitetsgata er imidlertid fortsatt Norges største.

Norli bøker er en av norges største bokhandlere, med 87 butikker over hele landet, deriblant Norli Oslo og Norli Bergen. 

Norli har nå et nytt tilbud kalt Klikk & Hent. Du kan reservere en bok online og hente den i butikken en time senere!