Tiendeo official website

Medlemsblad nr. 11, 2023

3 dager igjen

Leter du etter de beste Bokklubben-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bokklubben-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bokklubben eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bokklubben-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bokklubben-katalogene "Medlemsblad nr. 11, 2023" gyldig fra 15/05/2023 til 01/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Bøker og kontor-butikker

  • Logo Ark Bokhandel
  • Logo Panduro
  • Logo Norli
  • Logo Hobbyklubben
  • Logo NorEngros
  • Logo Notabene

Bokklubben, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bokklubben

Bokklubben er en av Norges fremste nettbokhandlere, med mål om å formidle de beste forfatterne til flest mulige lesere. Bokklubben har billige bøker med maks rabatt som sendes portofritt. 

Her finner du alle de nye romanene, krimbøkene, barnebøkene, faktabøker, lydbøker, e-bøker og klassikere. Som medlem i Boklubben kan du handle fra alle klubbene som Bokklubben UngdomBokklubben BarnBokklubben Villmarksliv og Krim og Spenning. 

Bokklubben har medlemsfordeler, mobilapp, en årlig gratis bok, og gaver og utstyr til sine medlemmer.

Den norske Bokklubben, med oppstart i 1961, baserte seg på utgivelser av eldre og nyere klassisk skjønnlitteratur i nye utgaver, ble raskt en suksess og passerte 100.000 medlemmer før ni år var gått.

Allerede i 1963 begynte knoppskytingen med overtakelsen av Diktets venner og opprettelsen av Bokklubbens Lyrikkvenner. I 1966 kom de første Ekstrabøkene, og i 1971 Bokklubben Barn. I 1976 ble Bokklubben Nye Bøker lansert, og denne klubben er i dag Norges største bokklubb.

I dag består Bokklubben av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no.

Det er forlagene Gyldendal, Aschehoug, og Pax som eier Bokklubben.