Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bokklubben.

Leter du etter de beste Bokklubben-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bokklubben-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bokklubben eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bokklubben og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bøker og kontor-kategorien, som for eksempel Adlibris-brosjyren "Mai Salg Opptil 60%" gyldig fra fra 14/5 til til 22/5.

Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Goboken
  • Logo Barnas egen bokverden
  • Logo KrimKlubben
  • Logo Boklageret
  • Logo Cappelen Damm
  • Logo Libris

Bokklubben, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bokklubben

Bokklubben er en av Norges fremste nettbokhandlere, med mål om å formidle de beste forfatterne til flest mulige lesere. Bokklubben har billige bøker med maks rabatt som sendes portofritt. 

Her finner du alle de nye romanene, krimbøkene, barnebøkene, faktabøker, lydbøker, e-bøker og klassikere. Som medlem i Boklubben kan du handle fra alle klubbene som Bokklubben UngdomBokklubben BarnBokklubben Villmarksliv og Krim og Spenning. 

Bokklubben har medlemsfordeler, mobilapp, en årlig gratis bok, og gaver og utstyr til sine medlemmer.

Den norske Bokklubben, med oppstart i 1961, baserte seg på utgivelser av eldre og nyere klassisk skjønnlitteratur i nye utgaver, ble raskt en suksess og passerte 100.000 medlemmer før ni år var gått.

Allerede i 1963 begynte knoppskytingen med overtakelsen av Diktets venner og opprettelsen av Bokklubbens Lyrikkvenner. I 1966 kom de første Ekstrabøkene, og i 1971 Bokklubben Barn. I 1976 ble Bokklubben Nye Bøker lansert, og denne klubben er i dag Norges største bokklubb.

I dag består Bokklubben av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no.

Det er forlagene Gyldendal, Aschehoug, og Pax som eier Bokklubben.