Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bokklubben ...

Bokklubben

Bokklubben er en av Norges fremste nettbokhandlere, med mål om å formidle de beste forfatterne til flest mulige lesere. Bokklubben har billige bøker med maks rabatt som sendes portofritt. 

Her finner du alle de nye romanene, krimbøkene, barnebøkene, faktabøker, lydbøker, e-bøker og klassikere. Som medlem i Boklubben kan du handle fra alle klubbene som Bokklubben UngdomBokklubben BarnBokklubben Villmarksliv og Krim og Spenning. 

Bokklubben har medlemsfordeler, mobilapp, en årlig gratis bok, og gaver og utstyr til sine medlemmer.

Den norske Bokklubben, med oppstart i 1961, baserte seg på utgivelser av eldre og nyere klassisk skjønnlitteratur i nye utgaver, ble raskt en suksess og passerte 100.000 medlemmer før ni år var gått.

Allerede i 1963 begynte knoppskytingen med overtakelsen av Diktets venner og opprettelsen av Bokklubbens Lyrikkvenner. I 1966 kom de første Ekstrabøkene, og i 1971 Bokklubben Barn. I 1976 ble Bokklubben Nye Bøker lansert, og denne klubben er i dag Norges største bokklubb.

I dag består Bokklubben av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no.

Det er forlagene Gyldendal, Aschehoug, og Pax som eier Bokklubben.

Andre Bøker og kontor-nettbutikker

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.