Tiendeo official website

Mai Salg Opptil 60%

4 dager igjen

  Leter du etter de beste Adlibris-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Adlibris-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Adlibris eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Adlibris-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Adlibris-katalogene "Mai Salg Opptil 60%" gyldig fra fra 14/5 til til 22/5 og begynn å spare nå!

  Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Goboken
  • Logo Barnas egen bokverden
  • Logo KrimKlubben
  • Logo Boklageret
  • Logo Cappelen Damm
  • Logo Libris

  Adlibris, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Adlibris

  Adlibris er norgest aller største bokhandel med over 10 millioner titler å velge mellom! Her kommer du til å finne akkurat hva du leter etter! Med et nytt og avansert system klarer Adlibris å ta inn 75 000 nye titler i måneden. 

  Du finner alltid gode Adlibris tilbud og til og med sesongbaserte Adlibris kampanjer. De lover rask levering og gratis frakt på bestillinger over 279kr. Deres mål er å gjøre bøker fra hele verden lett tilgjengelig for Norge, Sverige og Finland.

  Adlibris samarbeider med tusenvis av forlag og har avtaler med de største bokdistributørene i Norge, Norden, Europa og USA. Samtlige bøker som disse forlagene og distributørene har i sitt sortiment, leses inn via et automatisert system og finnes tilgjengelige i Adlibris nettbutikk. All informasjon om boken, inkludert bokbeskrivelser, importeres fra forlaget og kommer automatisk opp på nettsidene. 

  Adlibris Bokhandel ble grunnlagt i Sverige i 1997.

  Hovedkontoret ligger i Stockholm, og distribusjonssentralen i Morgongåva.

  Adlibris har 170 ansatte og virksomhet i Norge, Sverige og Finland.

  Adlibris AS er sertifisert av Trygg E-handel, som er en godkjenningsordning for nettbutikker. Det betyr at du kan føle deg trygg og sikker når du handler.