Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Adlibris.

Leter du etter de beste Adlibris-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Adlibris-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Adlibris eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Adlibris og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bøker og kontor-kategorien, som for eksempel Kontorspar-brosjyren "Kundeavis Kontorspar høst 2023" gyldig fra fra 22/9 til til 28/10.

Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Ark Bokhandel
  • Logo Panduro
  • Logo Norli
  • Logo Hobbyklubben
  • Logo NorEngros
  • Logo Notabene

Adlibris, alle tilbudene lett tilgjengelig

Adlibris

Adlibris er norgest aller største bokhandel med over 10 millioner titler å velge mellom! Her kommer du til å finne akkurat hva du leter etter! Med et nytt og avansert system klarer Adlibris å ta inn 75 000 nye titler i måneden. 

Du finner alltid gode Adlibris tilbud og til og med sesongbaserte Adlibris kampanjer. De lover rask levering og gratis frakt på bestillinger over 279kr. Deres mål er å gjøre bøker fra hele verden lett tilgjengelig for Norge, Sverige og Finland.

Adlibris samarbeider med tusenvis av forlag og har avtaler med de største bokdistributørene i Norge, Norden, Europa og USA. Samtlige bøker som disse forlagene og distributørene har i sitt sortiment, leses inn via et automatisert system og finnes tilgjengelige i Adlibris nettbutikk. All informasjon om boken, inkludert bokbeskrivelser, importeres fra forlaget og kommer automatisk opp på nettsidene. 

Adlibris Bokhandel ble grunnlagt i Sverige i 1997.

Hovedkontoret ligger i Stockholm, og distribusjonssentralen i Morgongåva.

Adlibris har 170 ansatte og virksomhet i Norge, Sverige og Finland.

Adlibris AS er sertifisert av Trygg E-handel, som er en godkjenningsordning for nettbutikker. Det betyr at du kan føle deg trygg og sikker når du handler.