Tiendeo official website

Salg

Utløper i dag

  Leter du etter de beste Akademika-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Akademika-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Akademika eller noen andre butikker i Bøker og kontor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Akademika-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Akademika-katalogene "Salg" gyldig fra fra 9/2 til til 28/2 og begynn å spare nå!

  Andre Bøker og kontor-kataloger

  • Logo Ark Bokhandel
  • Logo Panduro
  • Logo Norli
  • Logo Hobbyklubben
  • Logo NorEngros
  • Logo Notabene

  Akademika, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Akademika

  Haugenbok.no er en av Norges ledende nettbokhandlere, med mange kundefordeler. Haguenbok.no er blitt kåret til Norges beste kundeservice, og har fraktfri levering på alle ordre over 248,-. I tillegg har de rente- og gebyrfrie avbetalingsalternativer. 

  Du kan få Haugen studentrabatt på flere tusen norske skolebøker og de tilbyr i tillegg gratis lån til kjøp av skolebøker!

  Haugenbok.no har alt innen skjønnlitteratur, fagbøker, skolebøker, faktabøker, filmer og bøker til barn og ungdom. Stor og god bokhandel for et alle bokelskere.

  Haugenbok.no tilbyr gratis lån til kjøp av bøker for studenter. 
  Velg mellom Betalingsutsettelse eller Avbetaling med nedbetaling fra kr 200,- pr. måned. 
  Helt uten gebyr, renter eller andre skjulte kostnader.

  Haugenbok.no AS ble allerede i 1929 startet av Jostein Haugen. Firmaet het lenge Jostein Haugen Bok og Papirhandel AS med merkenavnet Haugen Bok.

  Sønnen Harald Haugen tok etterhvert over og satset på 70-tallet stort på postordresalg av bokverk. Som den aller første nettbokhandelen i Norge, startet Haugen Bok i 1996 med salg av bokverk på nett.

  Haugen Bok holder til i Volda og har 25 fast ansatte.

  Haugen Bok er nå kun nettbokhandel, men tar fortsatt i mot bestillinger på chat, telefon, e-post og postordre.