Finn NorEngros i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende NorEngros ...

NorEngros

Norengros selger og distribuerer forbruksvarer til offentlig og privat næringsliv ved hjelp av kompetanse og personlig service, moderne teknologi og optimale logistikkløsninger.

Norengros' omfattende produktspekter gjør dem til totalleverandør av forbruksvarer til næringslivet og offentlig sektor. Deres logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til kundene.

Hos NorEngros finner du blant annet emballasje, kontorrekvista, møbler, varer til storhusholdning og medisinske forbruksvarer. NorEngros tilbud finner du på Tiendeo.

Norengros tilbyr det beste produktutvalget av Non-food produkter i Norge. De har bred kompetanse på alt fra renhold og tørk til borddekning og kantine.

I Kjeden NorEngros inngår enn rekke tradisjonsrike butikker, noen med historiske røtter over 100 år tilbake i tid.

Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 35 engrosbutikker. Kundene følges opp av 260 kundekonsulenter og i alt 800 ansatte. Du finner blant annet NorEngros Oslo og NorEngros Trondheim.

Norengros har siden 2003 vært merkesponsor for langrenn herrer allround. Sponsoratet ble i 2012 utvidet til å gjelde både herre- og damelandslaget.

Andre Bøker og kontor-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.