Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Nøstebarn.

Leter du etter de beste Nøstebarn-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Nøstebarn-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Nøstebarn eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Nøstebarn og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Outland-brosjyren "Outland Forlag katalog" gyldig fra fra 2/11 til til 31/12.

Andre Barn og leker-kataloger

  • Logo Barnas Hus
  • Logo Extra Leker
  • Logo Name It
  • Logo Outland
  • Logo Ringo
  • Logo Babyshop

Nøstebarn, alle tilbudene lett tilgjengelig

Nøstebarn

Nøstebarn tilbyr klær i ubehandlet ull. De har også garn med Nøstebarn oppskrifter, tøybleieløsninger og soveskinn. At ullen er ubehandlet betyr at den er fri for all den kjemiske behandlingen ull vanligvis får. Nøstebarn ull er helt ubehandlet eller kun farget og da med trygge farger.

Hovedmålgruppen er barn. For dem er det ekstra viktig at klærne er i trygge materialer og at de gir rom for aktivitet. Ubehandlet ull er ideell til barneklær fordi den er myk og elastisk og samtidig regulerer varmen slik at barnet ikke blir lamt. Dette gjør at plaggene i ubehandlet ull ofte blir favorittplaggene, - de klærne som brukes hele tiden.

Voksne har også oppdaget hvor gode plagg av ubehandlet ull og ull/silke er. Derfor har Nøstebarn også utvidet med klær til dame og herre. Informasjon om Nøstebarn salg finner du alltid på Tiendeo.

Blant de mest populære og etterspurte gavene til små barn finner du Nøstebarn lammeskinn og Nøstebarn teppe.

Nøstebarn har drevet med tøybleier og ubehandlet ull siden 1983.

I dag finner du butikker i Oslo, Sandvika, Trondheim, og Stavanger i tillegg til Nøstebarn nettbutikk.

Bedriften ledes av Jannicke Riisøen, datter av paret som startet Nøstebarn.