Lego Juni-Desember 2022

PLUS_MONTH
OPEN_CATALOGUE

OFFERS_NAME

Leter du etter de beste Lego-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lego-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lego eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Lego-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Lego-katalogene "Lego Juni-Desember 2022" gyldig fra 01/07/2022 til 31/12/2022 og begynn å spare nå!

OTHER_STORES_OF_CATEGORY

Lego, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lego

Selskapet bruker mottoet "Only the best is good enough" og har forpliktet seg til å hjelpe barnas utvikling ved å inspirere og utvikle morgendagens byggere gjennom kreativ lek og læring. LEGO produktene selges over hele verden og kan utforskes virtuelt på www.LEGO.com. 

Det store utvalget av deler i LEGO-leketøysystemet trenger liten forklaring siden de er laget for barn og er utformet for å være så enkle å bruke at liten eller ingen hjelp fra voksne er nødvendig for å sette dem sammen og ta dem fra hverandre igjen. Omfattende ingeniørarbeid og nøyaktige produksjonsteknikker bak hver enkelt LEGO-kloss må til for å oppnå dette, for den minste unøyaktighet vil gjøre at klossene ikke passer sammen som forutsatt.

Lego spill tilbyr tonnevis av forskjellige spillalternativer. Du kan spille action, racing, og strategispill. Styr en racerbil i 3D, mens den suser avgårde over løyper i en magisk, gul-klossete verden. Eller, løp, hopp og skyt deg vei gjennom ulike verdener i et siderullende eventyr.

Lego bringer deg alle de spennende nyhetene som Lego Ninjago, Lego Friends, og Lego Jurassic World.

Lego ble etablert i Danmark i 1932 av Ole Kirk Kristiansen.

I dag har Lego Group over 10 000 ansatte og en omsetning på hele 40 milliarder kroner.

I 2006 ble klossene listet i Danmarks kulturkanon.

TITLE_ALERTS

BUSINESS_ALERTS_WEB

RECEIVE_CATALOGUES_CATEGORY

PRIVACY_POLICY_TEXT