Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ringo.

Leter du etter de beste Ringo-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ringo-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ringo eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Ringo og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Lekia-brosjyren "Lekia Jul" gyldig fra fra 22/11 til til 3/12.

Andre Barn og leker-kataloger

  • Logo Barnas Hus
  • Logo Extra Leker
  • Logo Name It
  • Logo Outland
  • Logo Ringo
  • Logo Babyshop

Ringo, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ringo

Ringo er en av landets største nettbutikker innen leker og babyutstyr. Ringo leker kommer fra markedets beste leverandører. I tillegg har Ringo nettbutikk flere andre leverandører og merkevarer som du ikke finner i butikkene. 

Ringos fokus er kundeservice og trygghet. Kjedens nettbutikk har også de sikreste betalingsløsningene som finnes, slik at du handler trygt. I tilleg får du jevnlig Ringo tilbud som du kan sjekke på Tiendeo.

Din ordre blir sendt meget raskt og normalt innen en hverdag etter bestillingen. I tillegg har de postens raskeste leveringsavtale slik at din ordre kommer frem raskest mulig.

Ringo ble grunnlagt i 1982. 

Ringos butikker er organisert etter franchisemetoden. Det innebærer at de er eid og drevet av lokale kjøpmenn med lidenskap for leker.

Fra hovedkontoret i Drammen tilrettelegges det for totalt 115 Ringo-butikker over hele landet. Butikkene er selvstendige, men det er nyttig og nødvendig med en overordnet struktur. Ikke minst for å sikre det siste og beste.

Ringo er spesielt gode på utkant-Norge, med butikker i Kjøllefjord og på Svalbard. Det er Norges nordligste leketøysbutikk.