Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra BR Leker.

Leter du etter de beste BR Leker-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største BR Leker-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra BR Leker eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra BR Leker og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Mimmis-brosjyren "Opptil 52% Rabatt" gyldig fra fra 16/5 til til 29/5.

Andre Barn og leker-kataloger

  • Logo Plantoys
  • Logo Skalleberg
  • Logo Tøff og Liten
  • Logo Dundelina
  • Logo Sprell
  • Logo Gamezone

BR Leker, alle tilbudene lett tilgjengelig

BR Leker

BR-Leker streber alltid etter å gjøre barna glade. I butikken finner du et stort utvalg leker, med store og små merker, og selvfølgelig alle de mest kjente og populære merkevarene som Lego, Furby, Disney Princess, Planes, BR-Leker Barbie, Monster High, Playmobil, Fisher-Price, og mange fler! 

BR Leker har også en bærekraftig prosess i alt de gjør. Sikkerhet, kvalitet og miljø er en vesentlig del av designfasen til lekene som finner veien inn i butikkene til BR Leker. Ingen av produktene inneholder stoffer som er skadelige for barn.

Slipp løs barnas fantasi i kreativ lek – la dem forme monstre med modelleire, lage vakre mønstre og smykker med perler eller la dem tegne og fargelegge favorittene deres blant leker og figurer. BR-Leker har noe for ethvert barns smak og kreative evner, og tilbudene finner du på Tiendeo.

BR-Leker ble startet i 1950 av Børge Rasmussen i Roskilde, Danmark som en aviskiosk som også solgte leker. 

Det var først i 1963 at andre generasjon eiere satset på en spesialbutikk for leker. Kjeden er fortsatt familieeid den dag i dag.

I dag har kjeden også butikker i Norge, Sverige, Finland, og Tyskland, til sammen 250 butikker.

Vil du handle i BR-Leker nettbutikk? I løpet av 48 timer etter at du la inn bestillingen, blir den klargjort, pakket og sendt av gårde fra lageret i Danmark. Så tar distributøren over og leverer bestillingen.