Vi er i ferd med å publisere tilbud fra BR Leker.

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra BR Leker og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Barn og leker kategorien

Erklæring om personvern

Andre Barn og leker-butikker i din by

BR Leker, alle tilbudene lett tilgjengelig

BR Leker

BR-Leker streber alltid etter å gjøre barna glade. I butikken finner du et stort utvalg leker, med store og små merker, og selvfølgelig alle de mest kjente og populære merkevarene som Lego, Furby, Disney Princess, Planes, BR-Leker Barbie, Monster High, Playmobil, Fisher-Price, og mange fler! 

BR Leker har også en bærekraftig prosess i alt de gjør. Sikkerhet, kvalitet og miljø er en vesentlig del av designfasen til lekene som finner veien inn i butikkene til BR Leker. Ingen av produktene inneholder stoffer som er skadelige for barn.

Slipp løs barnas fantasi i kreativ lek – la dem forme monstre med modelleire, lage vakre mønstre og smykker med perler eller la dem tegne og fargelegge favorittene deres blant leker og figurer. BR-Leker har noe for ethvert barns smak og kreative evner, og tilbudene finner du på Tiendeo.

BR-Leker ble startet i 1950 av Børge Rasmussen i Roskilde, Danmark som en aviskiosk som også solgte leker. 

Det var først i 1963 at andre generasjon eiere satset på en spesialbutikk for leker. Kjeden er fortsatt familieeid den dag i dag.

I dag har kjeden også butikker i Norge, Sverige, Finland, og Tyskland, til sammen 250 butikker.

Vil du handle i BR-Leker nettbutikk? I løpet av 48 timer etter at du la inn bestillingen, blir den klargjort, pakket og sendt av gårde fra lageret i Danmark. Så tar distributøren over og leverer bestillingen. 

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon