Tilbud fra Polarn O. Pyret

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Polarn O. Pyret og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Barn og leker-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Polarn O. Pyret ...

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret har over 20 butikker i Norge, som for eksempel Polarn O. Pyret Bergen og Polarn O. Pyret Stavanger. Et lite utvalg av klærne finner du i din nærmeste dagligvarebutikk. Polarn O. Pyret produserer klær til både gutter og jenter fra 0 - 12 år. 

Plaggene kan brukes i alle anledninger, men først og fremst til leking! De skal vare lenge slik at klærne kan brukes av nestemann. Polarn O. Pyret er opptatt av miljøet og prioriterer gjenbruk av klær fremfor overforbruk. De beste Polarn O. Pyret tilbud finner du på Tiendeo.

Polarn o. Pyret tar utgangspunkt i det som er best for barna. Det er deres filosofi og arbeidsmetode, og det gjennomsyrer hele Polarn O. Pyret og de beslutninger de tar.

Blant alle Polarn O. Pyret barneklær er nok Polarn O. Pyret vinterdress aller mest kjent. Den holder barna varme gjennom hele den lange skandinaviske vinteren!

Polarn O. Pyret begynte i Stockholm i 1976, med en stripete genser og et ønske om å lage bedre barneklær enn noen annen.

I dag har Polarn O. Pyret over 100 butikker i Norge, Sverige, og resten av Europa.

Vil du handle økologisk på Polarn O. Pyret, så se etter klær som er merket med ECO. Symbolet betyr at bomullen i plagget er 100% økologisk.