Tiendeo official website

20% På Skallbukser

5 dager igjen

  Leter du etter de beste Polarn O. Pyret-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Polarn O. Pyret-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Polarn O. Pyret eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Polarn O. Pyret-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Polarn O. Pyret-katalogene "20% På Skallbukser" gyldig fra fra 5/4 til til 21/4 og begynn å spare nå!

  Andre Barn og leker-kataloger

  • Logo Barnas Hus
  • Logo Extra Leker
  • Logo Name It
  • Logo Outland
  • Logo Ringo
  • Logo Babyshop

  Polarn O. Pyret, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Polarn O. Pyret

  Polarn O. Pyret har over 20 butikker i Norge, som for eksempel Polarn O. Pyret Bergen og Polarn O. Pyret Stavanger. Et lite utvalg av klærne finner du i din nærmeste dagligvarebutikk. Polarn O. Pyret produserer klær til både gutter og jenter fra 0 - 12 år. 

  Plaggene kan brukes i alle anledninger, men først og fremst til leking! De skal vare lenge slik at klærne kan brukes av nestemann. Polarn O. Pyret er opptatt av miljøet og prioriterer gjenbruk av klær fremfor overforbruk. De beste Polarn O. Pyret tilbud finner du på Tiendeo.

  Polarn o. Pyret tar utgangspunkt i det som er best for barna. Det er deres filosofi og arbeidsmetode, og det gjennomsyrer hele Polarn O. Pyret og de beslutninger de tar.

  Blant alle Polarn O. Pyret barneklær er nok Polarn O. Pyret vinterdress aller mest kjent. Den holder barna varme gjennom hele den lange skandinaviske vinteren!

  Polarn O. Pyret begynte i Stockholm i 1976, med en stripete genser og et ønske om å lage bedre barneklær enn noen annen.

  I dag har Polarn O. Pyret over 100 butikker i Norge, Sverige, og resten av Europa.

  Vil du handle økologisk på Polarn O. Pyret, så se etter klær som er merket med ECO. Symbolet betyr at bomullen i plagget er 100% økologisk.