Kampanjer uke 20

2 dager igjen
Åpne katalog

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Barnas Hus og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Barn og leker kategorien

Erklæring om personvern

Andre Barn og leker-butikker i din by

Barnas Hus, alle tilbudene lett tilgjengelig

Barnas Hus

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. Barnas Hus er forhandler av kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i sine kjeder.  I tillegg har kjeden en nettbutikk hvor du kan handle når det passer best for deg. 

Hos Barnas hus får du alt innenfor vogner, bilstoler, leker, bæreinnretninger, interiør til barna, sikkerhetsutstyr, klør og sko, spise- og stelleutstyr og ting til mor. Barnas hus fører merkevarer som Didriksons, Lille Lam, og Moods of Norway. Se Barnas hus kundeavis på Tiendeo!

Barnas Hus Kundeklubb  ønsker å gi medlemmene relevante fordeler i småbarnstiden. Å velge det beste og mest riktige utstyret til barna sine, er som å bevege seg i en jungel. Det er mange valg å ta og store investeringer som skal gjøres. Kundeklubben skal være en god veileder i denne jungelen, og vil gi tips, råd og god produktinformasjon som gjør det lettere å ta de riktige valgene for din familie.

Barnas Hus ble etablert i 2004 for å skape en ledende nordisk bedrift på barne- og babyutstyr.

Bak etableringen sto bl. a. den norske rederfamilien Dyvi og svenske Ingvar Kamprad.

Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo, og kjeden har 23 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Det er ikke alltid å lett å vite hva som er de beste produktene for de små, det er jo så mye å velge mellom. Barnas Hus legger stor vekt på opplæring av medarbeidere, slik at du kan føle deg trygg når du skal orientere deg blant alle ulike produkter som finnes.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon