Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Name It.

Leter du etter de beste Name It-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Name It-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Name It eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Name It og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Ringo-brosjyren "Sommerkatalog 2024" gyldig fra fra 14/6 til til 28/7.

Andre Barn og leker-kataloger

  • Logo Babyshop
  • Logo Ringo
  • Logo Barnas Hus
  • Logo Extra Leker
  • Logo Polarn O. Pyret
  • Logo Sprell

Name It, alle tilbudene lett tilgjengelig

Name It

Name it barneklær er fargerike og spennende plagg til rimelige priser og i høy kvalitet. name.it er opptatt av at klærne alltid utstråler humør og livsglede, slik at det gjenspeiler humøret til barna som kler seg i dem. i Name it nettbutikk finner du alt til barn, fra Name it baby og helt opp til 12 år. 

Name it har Name it softshell jakker, jeans, nattøy, sko og tøfler, skjorter og t-shirts, kjoler, leggings og mye mer, i en kolleksjon som passer ethvert barn og enhver smak. Sjekk ut name.its katalog på Tiendeo, og få med deg alle de siste tilbudene i dag.

Nå kan du enkelt handle i Name its nettbutikk. Her finner du en shopping guide som tar deg gjennom hele prosessen med å handle i nettbutikken. Du kan også melde deg inn i Club name it og få 20 prosent rabatt!

Hos Name It finner du blant annet klær fra to særegne og spennende kolleksjoner, Limited by name it og Playtech by name it.

Name it har sitt utgangspunkt i den tidligere kjeden Exit, som ble startet av det danske konsernet Bestseller i 1986. Name it kom til fra 1996, og etter hvert ble også Exits virksomhet videreført under det nye navnet.

Name it har i dag over 150 butikker i 15 land, hvorav over 30 i Norge.

Etter mer enn 25 år på markedet kjenner og forstår Name It barn på tvers av kulturelle grenser, og deres kjerneverdier har utgangspunkt i barns fantastiske, kjærlige og frie natur. Kjerneverdiene er miljøbevissthet, vennskap, kreativitet, aktivitet, og dyrevennlighet.