Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Lekmer.

Leter du etter de beste Lekmer-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lekmer-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lekmer eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Lekmer og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Name It-brosjyren "Name It Salg!" gyldig fra 18/05/2023 til 31/05/2023.

Andre Barn og leker-butikker

  • Logo Barnas Hus
  • Logo Extra Leker
  • Logo Name It
  • Logo Outland
  • Logo Ringo
  • Logo Babyshop

Lekmer, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lekmer

Lekmer.no er en stor leketøysbutikk på nett, med stort utvalg av leketøy fra alle de kjente varemerkene som LEGO, Micki, BRIO, Kettler og mange flere. I Lekmer nettbutikk finner du interaktive leker, lekebrett, dukker, gyngehester og kosedyr, babygym, karnevalsdrakter, og mye mer. 

Lekmer.no har god kundeservice, tilgjengelighet, i tillegg til raske leveranser og trygge, populære produkter til konkurransedyktige priser. Nordens ledende leketøysbutikk med alt til alle barn. Spesielt kjent er bedriften for Lekmer kundeservice og Lekmer rabatt.

At norske kunder setter pris på Lekmer fikk man ettertrykkelig bekreftet i 2014. Da ble nemlig leketøysbutikken stemt frem som vinner i kategoriene ”Leker, barn og baby” og ”Årets kundeservice” av Prisjakt.no sine brukere, i kamp med aktører som BR Leker, Toys´R´Us og Jollyroom. På toppen av det hele ble Lekmer også sammenlagtvinner på tvers av kategorier, og fikk prisen for ”Årets Butikk 2014". 

Lekmer ble grunnlagt i januar 2006 i Sverige. 

I dag eies Lekmer av Qliro Group, en av Nordens største aktører innen netthandel.

Lekmer er i dag etablert i alle de nordiske landene og omsetter for rundt en halv milliard kroner i året.

Nylig ble også den første fysiske butikken til Lekmer etablert i Stockholm.