Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Pizzabakeren og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Restauranter og caféer kategorien

Erklæring om personvern

Andre Restauranter og caféer-butikker i din by

Pizzabakeren, alle tilbudene lett tilgjengelig

Pizzabakeren er en av Norges største pizzarestaurantkjeder. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv, eller så leverer Pizzabakeren rykende fersk pizza der du er.

Om Pizzabakeren

Alle pizzaer fra Pizzabakeren er laget på egne, nybakte bunner, og serveres med Pizzabakerens egen osteblanding og tomatsaus. På Pizzabakeren-menyen kan alle finne sin favoritt: fra Den Enkle med ost og tomatsaus (og bare det!), via Pizzabakeren Spesial med kjøttdeig, løk og bacon, til kraftigere varianter som Gnisten med kjøttdeig, løk, hvitløk og jalapeño.

Pizzabakerens pizzaer kan bestilles i tre forskjellige størrelser, og de sterke variantene er merket med Sterk eller Ekstra Sterk. Det er mulig å bestille ekstra tilbehør som ost, kjøtt, ananas, paprika eller ekstra dressing. Pizzabakeren kan også lage pizza med glutenfri bunn.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste Pizzabakeren-menyen. Faktisk er det en av våre mest leste kataloger!

Pizzabakerens historie

Pizzabakeren ble stiftet i 2003, og samme år åpnet det første utsalget på Klepp i Rogaland. To av de fire gründerne hadde allerede drevet pizzautsalg i en årrekke, og deres erfaring dannet grunnlaget for produktene og menyen som i dag benyttes i alle Pizzabakerens utsalg.

Pizzabakeren har utsalg både i Danmark og Sverige. I 2016 åpnet Pizzabakeren et pizzabakeri i den kinesiske byen Qingdao.

Morselskapet Pizzabakeren Invest AS er ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift av Pizzabakeren-kjeden.

Franchise

Pizzabakeren-kjeden baserer seg på franchisetakere, som betyr at selvstendige pizzabakere får lisens til å drive virksomheten under Pizzabakerens merkevare.

Den første Pizzabakeren med restaurantdrift åpnet i Stavanger sommeren 2016.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon