Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Pizzabakeren.

Leter du etter de beste Pizzabakeren-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Pizzabakeren-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Pizzabakeren eller noen andre butikker i Restauranter og caféer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Pizzabakeren og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Restauranter og caféer-kategorien, som for eksempel Jacobs-brosjyren "Mathuest Jacobs" gyldig fra fra 11/4 til til 25/4.

Andre Restauranter og caféer-kataloger

  • Logo Pizzabakeren
  • Logo Jacobs
  • Logo TGI Fridays
  • Logo Peppes Pizza
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King

Pizzabakeren, alle tilbudene lett tilgjengelig

Pizzabakeren er en av Norges største pizzarestaurantkjeder. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv, eller så leverer Pizzabakeren rykende fersk pizza der du er.

Om Pizzabakeren

Alle pizzaer fra Pizzabakeren er laget på egne, nybakte bunner, og serveres med Pizzabakerens egen osteblanding og tomatsaus. På Pizzabakeren-menyen kan alle finne sin favoritt: fra Den Enkle med ost og tomatsaus (og bare det!), via Pizzabakeren Spesial med kjøttdeig, løk og bacon, til kraftigere varianter som Gnisten med kjøttdeig, løk, hvitløk og jalapeño.

Pizzabakerens pizzaer kan bestilles i tre forskjellige størrelser, og de sterke variantene er merket med Sterk eller Ekstra Sterk. Det er mulig å bestille ekstra tilbehør som ost, kjøtt, ananas, paprika eller ekstra dressing. Pizzabakeren kan også lage pizza med glutenfri bunn.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste Pizzabakeren-menyen. Faktisk er det en av våre mest leste kataloger!

Pizzabakerens historie

Pizzabakeren ble stiftet i 2003, og samme år åpnet det første utsalget på Klepp i Rogaland. To av de fire gründerne hadde allerede drevet pizzautsalg i en årrekke, og deres erfaring dannet grunnlaget for produktene og menyen som i dag benyttes i alle Pizzabakerens utsalg.

Pizzabakeren har utsalg både i Danmark og Sverige. I 2016 åpnet Pizzabakeren et pizzabakeri i den kinesiske byen Qingdao.

Morselskapet Pizzabakeren Invest AS er ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift av Pizzabakeren-kjeden.

Franchise

Pizzabakeren-kjeden baserer seg på franchisetakere, som betyr at selvstendige pizzabakere får lisens til å drive virksomheten under Pizzabakerens merkevare.

Den første Pizzabakeren med restaurantdrift åpnet i Stavanger sommeren 2016.