Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Peppes Pizza.

Leter du etter de beste Peppes Pizza-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Peppes Pizza-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Peppes Pizza eller noen andre butikker i Restauranter og caféer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Peppes Pizza og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Restauranter og caféer-kategorien, som for eksempel Domino's Pizza-brosjyren "Sale" gyldig fra fra 15/5 til til 22/5.

Andre Restauranter og caféer-kataloger

  • Logo Hennig Olsen
  • Logo Covin
  • Logo Ben & Jerry's
  • Logo Skipperstua Restaurant
  • Logo Cafe Express
  • Logo Sushi & Thai

Peppes Pizza, alle tilbudene lett tilgjengelig

Peppes Pizza er den største kjeden av pizzarestauranter i Skandinavia. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer hvert år.

Om Peppes Pizza

Peppes Pizza er Skandinavias største kjede av pizzarestauranter. I Norge finner du Peppes Pizza fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år, eller 22.000 måltider pr. dag. 

Med Peppes Bursdagsdeal kan du invitere dine beste venner og familien til en helaften, med så mye Classic Chicago Pizza du vil, en pinneis til dessert og valgfri 0,4 l drikke. En overraskelse til bursdagsbarnet får dere også.

Peppes Gruppedeal er en perfekt løsning for grupper på minst 6 personer. Med Gruppedeal får dere servert Peppes' mest populære pizzaer med salat og nachips, og en valgfri 0,4 l mineralvann.

Med tilbudet Peppes Pizzabord kan du spise så mye pizza, rømmedressing og salat du vil.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Peppes Pizza-menyen, aktuelle tilbud fra Peppes Pizza, samt informasjon om åpningstidene til Peppes Pizza-restauranter i din nærhet.

Peppes Pizzas historie

Peppes Pizza ble grunnlagt iav ekteparet Louis og Anne Jordan. De hadde bestemt seg for å flytte fra USA til Norge, og lurte på hvilke forretningsmuligheter som fantes i det nye hjemlandet. Pizza var svaret! Louis tok jobb på restauranten “Pepe Pizzeria” i Connecticut, der han samlet inspirasjon og kunnskap. ”Peppes Pizza Pub” åpnet dørene for første gang i mai 1970.


Saltpartnerskapet

Peppes Pizza samarbeider med Saltpartnerskapet, en organisasjon bestående av virksomheter innen matvareindustrien, serveringsbransjen, bransje– og næringsorganisasjoner, forskningsmiljøer, interesseorganisasjoner samt norske myndigheter.

Saltpartnerskapets arbeider for å nå målene om 15 prosent reduksjon av saltinntaket i befolkningen innen 2018, og 30 prosent reduksjon innen 2025.