Andre Restauranter og caféer-butikker i din by

Andre Restauranter og caféer-nettbutikker

Finn Peppes Pizza i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Peppes Pizza ...

Peppes Pizza er den største kjeden av pizzarestauranter i Skandinavia. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer hvert år.

Om Peppes Pizza

Peppes Pizza er Skandinavias største kjede av pizzarestauranter. I Norge finner du Peppes Pizza fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år, eller 22.000 måltider pr. dag. 

Med Peppes Bursdagsdeal kan du invitere dine beste venner og familien til en helaften, med så mye Classic Chicago Pizza du vil, en pinneis til dessert og valgfri 0,4 l drikke. En overraskelse til bursdagsbarnet får dere også.

Peppes Gruppedeal er en perfekt løsning for grupper på minst 6 personer. Med Gruppedeal får dere servert Peppes' mest populære pizzaer med salat og nachips, og en valgfri 0,4 l mineralvann.

Med tilbudet Peppes Pizzabord kan du spise så mye pizza, rømmedressing og salat du vil.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Peppes Pizza-menyen, aktuelle tilbud fra Peppes Pizza, samt informasjon om åpningstidene til Peppes Pizza-restauranter i din nærhet.

Peppes Pizzas historie

Peppes Pizza ble grunnlagt iav ekteparet Louis og Anne Jordan. De hadde bestemt seg for å flytte fra USA til Norge, og lurte på hvilke forretningsmuligheter som fantes i det nye hjemlandet. Pizza var svaret! Louis tok jobb på restauranten “Pepe Pizzeria” i Connecticut, der han samlet inspirasjon og kunnskap. ”Peppes Pizza Pub” åpnet dørene for første gang i mai 1970.


Saltpartnerskapet

Peppes Pizza samarbeider med Saltpartnerskapet, en organisasjon bestående av virksomheter innen matvareindustrien, serveringsbransjen, bransje– og næringsorganisasjoner, forskningsmiljøer, interesseorganisasjoner samt norske myndigheter.

Saltpartnerskapets arbeider for å nå målene om 15 prosent reduksjon av saltinntaket i befolkningen innen 2018, og 30 prosent reduksjon innen 2025.


Andre Restauranter og caféer-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.