Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra McDonald's.

Leter du etter de beste McDonald's-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største McDonald's-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra McDonald's eller noen andre butikker i Restauranter og caféer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra McDonald's og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Restauranter og caféer-kategorien, som for eksempel Jacobs-brosjyren "Mathuest Jacobs" gyldig fra fra 11/4 til til 25/4.

Andre Restauranter og caféer-kataloger

  • Logo Pizzabakeren
  • Logo Jacobs
  • Logo TGI Fridays
  • Logo Peppes Pizza
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King

McDonald's, alle tilbudene lett tilgjengelig

McDonald's

McDonald’s er en av verdens største restaurantkjeder og selger hovedsakelig hamburgere, fritert kylling, pommes frites og kalde drikker som Cola, Fanta og Sprite, smoothier og frappe, pluss varme drikker som kaffe og te. I de senere år har også salater og frukt kommet inn på menyen.

McDonald's tilbyr mat av høy kvalitet, bruker de beste råvarene, arbeider med leverandører som du kan stole på, og sørger for at høye kvalitetsstandarder overholdes. Vil du finne ut mer om McDonald's tilbud? Sjekk Tiendeo for de siste tilbudene på en McDonald's meny!

McDonald's er opptatt av at du som gjest skal trives optimalt når du besøker restaurantene. Derfor får du nå gratis, trådløst nett i alle restaurantene.

McDonald's står bak kjente merkevarer som Big Mac, Chicken McNuggets, og McFlurry.

McDonald's ble stiftet i 1955, da den første franchise-restauranten åpnet. I dag finnes det McDonald’s-restauranter i over 119 land, og hver dag serveres 68 millioner gjester.

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 75 restauranter, og en årlig omsetning på over en milliard kroner. Kjeden har restaurantene fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

I Europa settes det inn store ressurser for at McDonald’s skal kunne bidra til å få ned klimagassutslippene og få til en mer miljøvennlig drift. Med økt fokus på miljø bidrar de til å redusere klimagassutslippene og ivareta naturressursene.