Favoritter

McDonald's - Tilbud, rabatter og kuponger

Favoritter

Tilbud fra McDonald's og andre Restauranter og caféer-forhandlere i din by og ditt nærområde

Se flere tilbud

(7)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende McDonald's ...

McDonald's

McDonald’s er en av verdens største restaurantkjeder og selger hovedsakelig hamburgere, fritert kylling, pommes frites og kalde drikker som Cola, Fanta og Sprite, smoothier og frappe, pluss varme drikker som kaffe og te. I de senere år har også salater og frukt kommet inn på menyen.

McDonald's tilbyr mat av høy kvalitet, bruker de beste råvarene, arbeider med leverandører som du kan stole på, og sørger for at høye kvalitetsstandarder overholdes. Vil du finne ut mer om McDonald's tilbud? Sjekk Tiendeo for de siste tilbudene på en McDonald's meny!

McDonald's er opptatt av at du som gjest skal trives optimalt når du besøker restaurantene. Derfor får du nå gratis, trådløst nett i alle restaurantene.

McDonald's står bak kjente merkevarer som Big Mac, Chicken McNuggets, og McFlurry.

McDonald's ble stiftet i 1955, da den første franchise-restauranten åpnet. I dag finnes det McDonald’s-restauranter i over 119 land, og hver dag serveres 68 millioner gjester.

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 75 restauranter, og en årlig omsetning på over en milliard kroner. Kjeden har restaurantene fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

I Europa settes det inn store ressurser for at McDonald’s skal kunne bidra til å få ned klimagassutslippene og få til en mer miljøvennlig drift. Med økt fokus på miljø bidrar de til å redusere klimagassutslippene og ivareta naturressursene. 

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra McDonald's og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by