Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Egon Restaurant.

Leter du etter de beste Egon Restaurant-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Egon Restaurant-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Egon Restaurant eller noen andre butikker i Restauranter og caféer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Egon Restaurant og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Restauranter og caféer-kategorien, som for eksempel TGI Fridays-brosjyren "TGI Fridays Kundeavis" gyldig fra fra 6/6 til til 20/6.

Andre Restauranter og caféer-kataloger

  • Logo Peppes Pizza
  • Logo TGI Fridays
  • Logo Mix
  • Logo Dolly Dimple's
  • Logo Pizzabakeren
  • Logo Burger King

Egon Restaurant, alle tilbudene lett tilgjengelig

Egon Restaurant

Egon har akkurat samme konsept på alle restauranter. Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. 

Navnet kommer fra filmfiguren Egon Olsen fra Olsenbanden. Olsens bowlerhatt er valgt som en del av restaurantens logo. Konseptet er basert på at gjestene selv går til bardisken og bestiller/betaler mat og drikke. Drikke hentes selv. Maten serveres ved bordene.

På en Egon restaurant er interiøret røft, med murstein og grove låveplanker som dekorelementer. Servicen er imidlertid blid og imøtekommende, og du får alltid gode Egon tilbud.

Egon meny omfatter 13 frokost- og lunchretter, 18 hovedretter, 14 pizzavarianter, småretter, salater, sandwicher og hamburgere samt 10 desserter. 

Egon startet opp i Oslo i 1984.

I dag har Egon over 30 restauranter rundt om i Norge og over en milliard i omsetning. 

I Trondheim, der hovedkontoret ligger, har Egon også en roterende restaurant, Egon Tyholttårnet.