Annonsering

Nyheter | Damer

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste Tommy Hilfiger-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Tommy Hilfiger-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Tommy Hilfiger eller noen andre butikker i Premium merker-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Tommy Hilfiger-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Tommy Hilfiger-katalogene "Nyheter | Damer" gyldig fra 10/01/2023 til 03/03/2023 og begynn å spare nå!

Andre Premium merker-butikker

  • Logo Tiger of Sweden
  • Logo Gucci
  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Filippa K
  • Logo Lacoste

Tommy Hilfiger, alle tilbudene lett tilgjengelig

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er en av verdens ledende design og livsstilsvaremerker, internasjonalt anerkjent for å få frem essensen av klassisk amerikansk "cool", en still som gjerne omtales som "preppy with a twist".

Tommy Hilfiger er fortsatt selskapets hoveddesigner og under hans ledelse har Tommy Hilfiger-selskapeet også gitt seg ut på andre markeder som parfymer, briller, klokker, og møbler. 

Tommy Hilfiger er opptatt av samfunnsansvar, og er en støttespiller for Redd Barna, War Child, og Verdens Villmarksfond.

Tommy Hilfiger har kolleksjoner som Hilfiger Denim, Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, og dessuten sportsklær for menn, kvinner, og barn, jeans, accessories, og fottøy. Du finner blant annet Tommy Hilfiger sko og Tommy Hilfiger klokke online og i butikker som Tommy Hilfiger Oslo.

Tommy Hilfiger startet opp i 1985.

I dag er Tommy Hilfiger kjent over hele verden og selges nesten overalt, i tillegg til at merket også har noen egne butikker i utvalget byer. Tommy Hilfiger selger i over 90 land og omsetter for 50 milliarder i året.

I 2012 jobbet grunnleggeren Tommy Hilfiger som motekonsulent på TV-programmet American Idol.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Tommy Hilfiger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Premium merker kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona