Tiendeo official website

Nyheter Damer Tommy Hilfiger

6 dager igjen

Leter du etter de beste Tommy Hilfiger-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Tommy Hilfiger-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Tommy Hilfiger eller noen andre butikker i Premium merker-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Tommy Hilfiger-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Tommy Hilfiger-katalogene "Nyheter Damer Tommy Hilfiger" gyldig fra fra 31/10 til til 11/12 og begynn å spare nå!

Finn Tommy Hilfiger-kataloger i din by

Andre Premium merker-kataloger

  • Logo Tiger of Sweden
  • Logo Gucci
  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Filippa K
  • Logo Lacoste

Tommy Hilfiger, alle tilbudene lett tilgjengelig

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er en av verdens ledende design og livsstilsvaremerker, internasjonalt anerkjent for å få frem essensen av klassisk amerikansk "cool", en still som gjerne omtales som "preppy with a twist".

Tommy Hilfiger er fortsatt selskapets hoveddesigner og under hans ledelse har Tommy Hilfiger-selskapeet også gitt seg ut på andre markeder som parfymer, briller, klokker, og møbler. 

Tommy Hilfiger er opptatt av samfunnsansvar, og er en støttespiller for Redd Barna, War Child, og Verdens Villmarksfond.

Tommy Hilfiger har kolleksjoner som Hilfiger Denim, Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, og dessuten sportsklær for menn, kvinner, og barn, jeans, accessories, og fottøy. Du finner blant annet Tommy Hilfiger sko og Tommy Hilfiger klokke online og i butikker som Tommy Hilfiger Oslo.

Tommy Hilfiger startet opp i 1985.

I dag er Tommy Hilfiger kjent over hele verden og selges nesten overalt, i tillegg til at merket også har noen egne butikker i utvalget byer. Tommy Hilfiger selger i over 90 land og omsetter for 50 milliarder i året.

I 2012 jobbet grunnleggeren Tommy Hilfiger som motekonsulent på TV-programmet American Idol.