Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Tiger of Sweden.

Leter du etter de beste Tiger of Sweden-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Tiger of Sweden-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Tiger of Sweden eller noen andre butikker i Premium merker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Tiger of Sweden og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Premium merker-kategorien, som for eksempel Ralph Lauren-brosjyren "Tilbud Ralph Lauren" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10.

Andre Premium merker-kataloger

  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Lacoste
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Filippa K
  • Logo Tiger of Sweden
  • Logo Hugo Boss

Tiger of Sweden, alle tilbudene lett tilgjengelig

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er et svensk klesmerke med over 100 års erfaring fra motebransjen. Merket nyter stor suksess internasjonalt, med high-end, nyskapende plagg som alltid følger tiden. Tiger of Sweden lager klær for både kvinner og menn, og har som mål å skape formelle plagg som kan brukes til enhver anledning. 

Merket har spesialisert seg på modernisering av klassisk design, noe som først og fremst kommer til syne i deres dresser og jeans. I tillegg til plagg som bukser, kjoler, skjorter og topper, har også Tiger of Sweden sko, bager, belter, skjerf, hatter og hansker.

Trenger du en leveranse fra Tiger of Sweden umiddelbart, kan du nå få ekspresslevering (1-2 dager) for kun 400,-.

Tiger of Sweden Silver Label er en grensesprengende kolleksjon som søker å finne og definere framtidens look. Tiger of Sweden Black Label passer den for den slanke og elegante mannen med ambisjoner både innen yrkesliv og mote. 

Tiger of Sweden ble grunnlagt i 1903 i Uddevalla i Sverige. Grunnleggerne var Marcus Schwartzman og Hjalmar Nordström.

I 1993 redefinerte selskapet seg selv, og begynte å satse på dresser med en mer casual tilnærming. I dag finnes det butikker i sju land og distribusjon gjennom andre kjeder i ytterligere elleve.

Tiger of Sweden er internasjonalt kjent for sitt sitt slagord A Different Cut, som henviser til deres minimalistiske utførelse og en uvanlig kombinasjon av kostnadsbevissthet og luksus.