Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Filippa K.

Leter du etter de beste Filippa K-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Filippa K-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Filippa K eller noen andre butikker i Premium merker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Filippa K og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Premium merker-kategorien, som for eksempel Ralph Lauren-brosjyren "Tilbud Ralph Lauren" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10.

Andre Premium merker-kataloger

  • Logo Jacob Jensen
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Maurice Lacroix
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Juvelen
  • Logo By Malene Birger

Filippa K, alle tilbudene lett tilgjengelig

Filippa K

Filippa K er en av Skandinavias ledende motekjeder. Filippa K er en annerledes motekjede som fokuserer på stil, enkelhet og kvalitet. Begrepene gjennomsyrer alt i Filippa Ks verden, fra moteshow til photoshoots, annonser og butikkutformingen. 

Filippa K skaper klær for de urbane og moteriktige, de sofistikerte og nysgjerrige. Filippa K bruker mye tid på å finne de rette materialene, slik at klærne har perfekt passform og er behagelige å gå i. Finn din neste bukse, bluse, skjorte eller jakke i Fillipa Ks vidunderlig moteverden.

Filippa Ks forretningsidé er å konstruere, lage, kommunisere og selge kommersielle moteplagg og tilbehør med en tidløs enkelhet og en trendy touch.

Hos Filippa K finner du spesielle kolleksjoner som Little Liffner for FK og Curated by Zoo.

Fillipa Knuttson grunnla bedriften i Stockholm i 1993.

I dag har Filippa K 700 butikker i 17 land. I Norge finnes blant annet Fillippa K Oslo, Filippa K Bergen, og Filippa K Trondheim.

Filippa Knutsson ble kåret til årets motedesigner i Sverige i 2007.