Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Samsung.

Leter du etter de beste Samsung-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Samsung-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Samsung eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Samsung og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel Platekompaniet-brosjyren "Sommern Er I Boks" gyldig fra 06/07/2022 til 19/07/2022.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Samsung og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern

Andre Elektronikk og hvitevarer-nettbutikker

Samsung, alle tilbudene lett tilgjengelig

Samsung

Samsung produserer biler, elektronikk, kjemikalier, fly, båter, handelsvarer, driver hoteller, fornøyelsesparker, bygger skyskrapere, produserer tekstiler, mat osv i separate selskaper.

Gjennom innovative, pålitelige produkter og tjenester, talentfulle mennesker, en ansvarlig tilnærming til virksomheter og globale statsborgere og samarbeid med våre partnere og kunder, fører Samsung verden mot fantasirike nye retninger.

Samsung er spesielt kjent for sine flotte, verdensledende mobiltelefoner, som Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy S6. Samsung tilbud finner du på Tiendeo.

Samsung Kies kopler mobiltelefonen til PCen, noe som gjør det lettere for deg å synkronisere data mellom enheter og finne nye apper.

Samsung startet som et eksportselskap i1938, men utvidet seg raskt til andre områder. Samsung Electronics kom til i 1969.

Samsung Group har godt over 400 000 ansatte over hele verden.

Suwon i Sør-Korea blir av og til kalt «Samsungbyen» i dagligtale.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon