Black Friday 2017 Tilbud, salg og rabattkoder

Tilbud fra Black Friday og andre Elektronikk og hvitevarer-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Douglas til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Douglas-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Bikeshop til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Bikeshop-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Garderobemannen til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Garderobemannen-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Byporten til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Byporten-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Unisport til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Unisport-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Gamestop til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Gamestop-katalogen i Oslo
TILBUD
Legg Megaflis til dine favoritter!
Tilbud på Black Friday i Megaflis-katalogen i Oslo
TILBUD

Se flere tilbud

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Black Friday ...

Black Friday

Gjør deg klar for Black Friday 2017

Lurer du på hvordan du kan dra fordel av de beste Black Friday 2017-tilbudene? Vi i Tiendeo vil gjerne hjelpe deg å spare tid og penger under Black Friday 2017-shoppingen, så vi har samlet alle de beste rabattene på ett sted. Det er ingen grunn til å bruke timevis på å lete seg gjennom ulike nettsteder, blogger og nettbutikker: På Tiendeo-portalen og i Tiendeo-appen finner du alle de beste tilbudene med ett klikk. Og hvis du gjerne vil få vite om alle Black Friday-tilbudene så snart de blir lagt ut, register e-postadressen din og gå aldri mer glipp av et tilbud.


Hva er Black Friday?

Black Friday finner sted i slutten av november, nærmere bestemt den fredagen som følger amerikanernes Thanksgiving. Denne særegne handledagen kjennetegnes ved fantastiske tilbud fra alle de store merkene innen elektronikk, multimedia, mote og mer til.

Allerede på 1950-tallet var de to dagene som fulgte Thanksgiving viktige handledager i USA, motivert av en rekke kampanjer og rabatter som oppmuntret til førjulshandel. Tidlig på 1960-tallet begynte politiet i Philadelphia å bruke uttrykket "Black Friday" med referanse til de store trafikkorkene som oppsto i byen på denne dagen, når forbrukerne oppsøkte butikker og kjøpesentre i hopetall.

I dag er Black Friday den dagen i året da det handles mest i USA. Faktisk er det mange arbeidsgivere som gir de ansatte fri denne dagen, slik at de har mest mulig tid til å shoppe på Black Friday. Det er derfor ingen overraskelse at det danner seg endeløse køer i butikkene over hele landet, og at dagen gir opphav til mer eller mindre morsomme nyhetshistorier hvert år.


Hvilke forhandlere tar del i Black Friday 2017i Norge?

Black Friday 2017 faller på fredag 24. november, og er en ideell dag for å dra fordel av tilbudene fra deltakende forhandlere og kjøpe produkter til lavest mulig pris. Benytt deg av rabattene fra butikker som Amazon, MediaWorld, Zara eller Sephora, der du vil finne et bredt utvalg av tilbud innen elektronikk, multimedia, mote og skjønnhetsprodukter.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Motta de nyeste katalogene fra
Black Friday i din by på e-post.