Trumf
Trumf

Trumf - Katalog, rabatter og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Trumf

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Trumf ...

Trumf

Trumf fordelsprogram er ett av Norges største. Som Trumf medlem sparer du bonus hver gang du handler med ditt Trumf kort hos en av partnerne som er tilknyttet bonusprogrammet. Hos Trumf kan du spare Trumf bonus på både dagligvarer og drivstoff, og bruke den til å betale i butikken eller på varer eller tjenester hos en av Trumfs samarbeidspartnere. 

Trumf saldo gjør at du til enhver tid kan se hvor mye bonus du har spart opp. Trumf har også noe som kalles digitale kuponger, som gir avslag på en rekke varer i butikken. Trumf-medlemmer for også tilgang til en rekke gode tilbud og rabatter hos et stort utvalg samarbeidspartnere, som for eksempel Star Tour, Shell og Nationaltheateret.

Som Trumf-medlem får du alltid 1% Trumf-bonus når du handler dagligvarer hos kjeder tilknyttet Trumf, og du får 30 øre per liter hos alle betjente Shell-stasjoner i Norge.

Trumf ble lansert i 1996, og ervervet av Norgesgruppen i 2007.

Dagligvarekjedene Centra, Joker, Kiwi, Meny, Spar og Ultra, Mathuset Jacob's på Holtet, bensinstasjonkjeden Shell, nettvarehuset flust.no og kredittkort Trumf Visa er tilsluttet programmet.

Trumf har i dag over 2 000 000 medlemmer.

Trumf-bonusen du sparer kan du ta ut i kontanter, overføre til EuroBonus-poeng eller bruke på nettvarehuset Flust.no.

Andre Bil og motor-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon