Finn Toys R Us i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Toys R Us ...

Toys"R"Us er en stor amerikansk leketøyskjede med butikker i 35 land. I Norden har kjeden mer enn 50 leketøysbutikker, som tilbyr alt fra leker til utendørsbruk til babyleker, bøker og kostymer.

Om Toys"R"Us

Toys"R"Us er en populær butikkjedesom selger høykvalitetsleker til barn. Kjeden er kjent for å ha et meget stort utvalg av leker og lave priser. Hos Toys“R”Us finner du det aller meste et barn kan ønske seg: Trampoliner og bassenger, lekehus og modulsett, sykler og skateboards, akebrett og rulleskøyter, bamser og plysjdyr, brettspill og puslespill, bilbaner og radiostyrte leker, masker og kostymer, musikk og filmer, spillkonsoller og mye mer.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Toys"R"Us-katalogen, aktuelle tilbud og kampanjer fra Toys"R"Us, samt informasjon om åpningstidene til Toys"R"Us-butikker i din nærhet.

Toys"R"Us' historie

Historien til Toys"R"Us strekker seg tilbake til 1948, da 25-åringen Charles Lazarus grunnla forretningen Children’s Supermart som solgte vugger og andre barnemøbler. Gründeren utvidet stadig sortimentet, og etter nesten 10 år bygget han om butikken etter modell av et supermarked: Kundene kunne selv utforske og plukke ut produktene på egen hånd, og betale for dem i kassen ved utgangen. Da Lazarus etablerte sin andre forretning, valgte han navnet Toys"R"Us.

Toys"R"Us' historie i Norden starter i Danmark. Selskapet Top-Toy åpnet butikkjeden Superleg i 1987. I 1996 fikk Top-Toy lisens til å drive Toys"R"Us-butikker i Norden, og de åtte Superleg-butikkene ble omdøpt til Toys"R"Us

I dag har Toys"R"Us mer enn 50 butikker i de nordiske landene.

Miljø og samfunnsansvar

Toys"R"Us streber etter å tilby morsomme og lærerike leker som belaster miljøet minst mulig, og som er trygge for barna å leke med. 

Det meste av verdens leketøysproduksjon foregår i Kina, og Toys"R"Us legger vekt på at fabrikkene som produserer lekene skal ha akseptable arbeidsforhold og respektere menneskerettighetene.

Sikkerhet er et annet viktig område for Toys"R"Us, og siden 1992 har selskapet hatt et kontor i Hong Kong som jobber tett sammen med fabrikkene for å kvalitetssikre lekene. Selskapet har et kvalitetsteam som tester lekene før de kommer ut i butikkene. 

I tillegg til lekenes fysiske sikkerhet kontrollerer og identifiserer Toys"R"Us også bruken av kjemikalier i produktene sine.

Andre Barn og leker-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.