Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Staples og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Staples, alle tilbudene lett tilgjengelig

Staples

Staples markedsfører et stort vareutvalg innen kontor, printere, blekk, toner, engangsemballasje, kantineprodukter, pakkemballasje, arkiveringsartikler og lagringsprodukter, renhold og tørkepapir samt reiseeffekter. Totalt tilbyr Staples.no over 10 000 artikler direkte levert fra lager i Norge.

Alle kan handle på Staples.no, som er det rette stedet for privatpersoner så vel som små bedrifter, organisasjoner, idrettslag og borettslag. De har alt av forbruksmateriell og kontorartikler, direkte levert fra lager i Norge.

Staples Online tilbyr forbrukere og bedriftskunder et stort utvalg kjente merkevarer så vel som egne Staples produkter til konkurransedyktige priser. Produktene er tilgjengelig for levering på en enkel og effektiv måte på døren til din adresse i Norge. Staples kundeavis finner du på Tiendeo! 

Høy kvalitet behøver ikke å koste ekstra. Staples tilbyr mer enn 1000 produkter med sine egne varemerker Staples M by Staples Sustainable Earth by Staples og Staples Brighton by Staples.

Kontorrekvisitakjeden ble stiftet i Boston i 1986 etter at Thomas Sternberg så seg lei på å være avhengig av små lokale butikker for å få tak i kontormatriell.

Staples Inc. er verdens største leverandør av kontorrekvisita, datarekvisita og lignende, med nesten 4000 butikker, virksomhet i 27 land og nærmere 80 000 ansatte.

I Norge viderefører Staples stolte og tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde og Andvord.