Finn Staples i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Staples ...

Staples

Staples markedsfører et stort vareutvalg innen kontor, printere, blekk, toner, engangsemballasje, kantineprodukter, pakkemballasje, arkiveringsartikler og lagringsprodukter, renhold og tørkepapir samt reiseeffekter. Totalt tilbyr Staples.no over 10 000 artikler direkte levert fra lager i Norge.

Alle kan handle på Staples.no, som er det rette stedet for privatpersoner så vel som små bedrifter, organisasjoner, idrettslag og borettslag. De har alt av forbruksmateriell og kontorartikler, direkte levert fra lager i Norge.

Staples Online tilbyr forbrukere og bedriftskunder et stort utvalg kjente merkevarer så vel som egne Staples produkter til konkurransedyktige priser. Produktene er tilgjengelig for levering på en enkel og effektiv måte på døren til din adresse i Norge. Staples kundeavis finner du på Tiendeo! 

Høy kvalitet behøver ikke å koste ekstra. Staples tilbyr mer enn 1000 produkter med sine egne varemerker Staples M by Staples Sustainable Earth by Staples og Staples Brighton by Staples.

Kontorrekvisitakjeden ble stiftet i Boston i 1986 etter at Thomas Sternberg så seg lei på å være avhengig av små lokale butikker for å få tak i kontormatriell.

Staples Inc. er verdens største leverandør av kontorrekvisita, datarekvisita og lignende, med nesten 4000 butikker, virksomhet i 27 land og nærmere 80 000 ansatte.

I Norge viderefører Staples stolte og tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde og Andvord.

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.