Lefdal Elektromarked rabattkoder og tilbud

Tilbud fra Lefdal og andre Elektronikk og hvitevarer-forhandlere i din by og ditt nærområde

  • Tilbud
Legg Lefdal til dine favoritter!
Tilbud fra Lefdal i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(5)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Lefdal ...

Lefdal Elektromarked A/S er en norsk kjede som selger forbrukerelektronikk, med særlig fokus på husholdningsprodukter, lyd & bilde-produkter og data/tele-produkter. Lefdal har 22 varehus over hele landet.

Om Lefdal

"Alltid billig! Alltid fornøyd" er Lefdals visjon. For å holde prisene så lave som mulig samarbeider kjeden med de største på innkjøp, overvåker konkurrentene nøye, reduserer kostnadene gjennom effektiv drift, og unngår å ha en stor og dyr organisasjon.

Varetilbudet inkluderer data, TV, lyd og bilde, mobil og GPS, foto og video, spill og konsoller, filmer og serier, hvitevarer, hjem- og hysholdningsartikler, utstyr til helse, trening og velvære, samt Epoq kjøkken.

Lefdal har til sammen 22 utsalgssteder som ligger i Oslo-området samt i Kristiansand, Skien, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Moss, Haugesund, Sandnes, Bergen, Volda, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Trondheim og Tromsø.

Ukentlige Lefdal-tilbud kunngjøres i en ny kundeavis hver torsdag, som du selvsagt finner på Tiendeo.no. Her finner du også informasjon om åpningstidene til Lefdal-butikker i din nærhet.

Lefdals historie

Lefdal ble stiftet i 1936 av et gammelt familieselskap som i sin tid hadde vært ansvarlig for å innføre elektriske gatelys i Oslo (den gang Christiania) som erstatning for de gamle gasslampene. Den første butikken lå på Bekkestua i Bærum.

I 1996 ble varehandelsdelen av selskapet solgt til Elkjøp Nordic, mens Lefdal Installasjon fortsatte som uavhengig selskap. I dag eies Lefdal av britiske Dixons Carphone, som også eier Elkjøp Nordic, og drives som et selvstendig selskap med egen administrasjon.Trygghetsavtale og tjenester

Lefdals Trygghetsavtale er et supplement til Forbrukerkjøpsloven og innboforsikring. Lefdals Trygghetsavtale dekker uhell som fall og støtskader, væskeskader, og lynnedslag, tyveri ved innbrudd i hjem, kontor og fritidsbolig, og nytt produkt med tilsvarende spesifikasjoner om et skadet produktet ikke kan repareres.

Lefdal krever ikke egenandel ved reparasjoner eller utbytte, bortsett fra for mobiltelefoner der egenandelen er 499 kr for iPhone og 349 kr for øvringe telefoner ved reparasjon og utbytte. Lefdals Trygghetsavtale gjelder i hele verden - samme hvor i verden skaden skjer, er kundens produkt dekket av Trygghetsavtalen.

Tjenestetilbudet til Lefdal inkluderer levering og montering, klargjøring og tilpasning, hjelp og veiledning, samt sikkerhetstjenester for en trygg digital hverdag.

Lefdal henvender seg også til bedriftsmarkedet via enheten Lefdal Business.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Motta de nyeste katalogene fra
Lefdal i din by på e-post.