Leter du etter de beste Kozmos-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Kozmos-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kozmos eller noen andre butikker i Barn og leker-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Kozmos og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Barn og leker-kategorien, som for eksempel Barnas Hus-brosjyren "Barnehagestart!" gyldig fra 03/08/2022 til 16/08/2022.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Kozmos og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Barn og leker kategorien

Erklæring om personvern

Andre Barn og leker-butikker i din by

Kozmos, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kozmos

Brio var en liten, svensk, familiebedrift som i dag har vokst til en verdenskjent leketøyskjede. Brio designer sine egne leker med fokus på barns stimulering og utvikling. Brio har et stort utvalg av prisvinnende leketøy for barn i alle alderstrinn. Brio er opptatt av å skape glede i ditt barns hverdag. 

Brio bruker hovedsakelig tre for å lage sine leker. Dette gjør at Brios produkter varer lenger og kan nytes av mange generasjoner.

Brio ønsker å gi alle barn en lykkelig barndom, men vi ønsker også at alle får en lys fremtid. Derfor er alle treleker laget av sporbart trevirke fra ansvarlig forvaltede skoger.

Leter du etter en Brio vognBRIO Smile gjør alt mulig. Sittevognens liggeposisjon kan suppleres med Happy myklift og enkelt gjøres om til en komplett kombivogn. Brio Go er også en fleksibel barnevogn som kan brukes som liggevogn eller sittevogn.

Brio ble grunnlagt i Osby i Sverige i 1884.

Senere ble Brio utbredt i mange andre land, før det i 2015 ble oppkjøpt av tyske Ravensburg. Brio er representert i 20 land.

Brio togbaner i tre er kjent over hele Europa som spennende og holdbare leker.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona