Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Haugen Bok

Opprett konto for å finne ut når!

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Haugen Bok ...

Haugen Bok

Haugenbok.no er en av Norges ledende nettbokhandlere, med mange kundefordeler. Haguenbok.no er blitt kåret til Norges beste kundeservice, og har fraktfri levering på alle ordre over 248,-. I tillegg har de rente- og gebyrfrie avbetalingsalternativer. 

Du kan få Haugen studentrabatt på flere tusen norske skolebøker og de tilbyr i tillegg gratis lån til kjøp av skolebøker!

Haugenbok.no har alt innen skjønnlitteratur, fagbøker, skolebøker, faktabøker, filmer og bøker til barn og ungdom. Stor og god bokhandel for et alle bokelskere.

Haugenbok.no tilbyr gratis lån til kjøp av bøker for studenter. 
Velg mellom Betalingsutsettelse eller Avbetaling med nedbetaling fra kr 200,- pr. måned. 
Helt uten gebyr, renter eller andre skjulte kostnader.

Haugenbok.no AS ble allerede i 1929 startet av Jostein Haugen. Firmaet het lenge Jostein Haugen Bok og Papirhandel AS med merkenavnet Haugen Bok.

Sønnen Harald Haugen tok etterhvert over og satset på 70-tallet stort på postordresalg av bokverk. Som den aller første nettbokhandelen i Norge, startet Haugen Bok i 1996 med salg av bokverk på nett.

Haugen Bok holder til i Volda og har 25 fast ansatte.

Haugen Bok er nå kun nettbokhandel, men tar fortsatt i mot bestillinger på chat, telefon, e-post og postordre.

Andre Bøker og kontor-nettbutikker

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.