Finn G-Max i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende G-Max ...

Sportsvarehusene G-MAX kombinerer stormarkedenes vareutvalg og lave priser med faghandelens kompetanse. G-MAX byr på inspirerende handleopplevelser og attraktive tilbud.

G-MAX er store sportsvarehus som fører absolutt alt av sportsutstyr, både til nybegynnere og erfarne utøvere i alle disipliner. I tillegg til standard sportsutstyr har G-MAX-varehusene også løpelaboratorium med sålestøperi, sykkelverksted, skateavdeling, skiverksted samt våpen- og friluftsavdeling. 

G-MAX er Norges største innkjøpssystem for sportsartikler, noe som bidrar til at kjeden kan tilby både lave priser, et stort produktutvalg og høy fagkompetanse.

I likhet med søsterkjeden G-SPORT tilbyr G-MAX de unike garantiordningene Prismatch og 100% Fornøyd Garanti. Prismatch gjelder mot lokale, konkurrerende butikker: Dersom du finner den samme varen til en lavere pris enn du betalte hos G-MAX innen 30 dager, får du differansen tilbake, i tillegg til en 20% rabattkupong.

Medlemskap i kundeklubben G+ gir rabatter på utvalgte artikler og andre interessante tilbud. Medlemmene blir invitert til temakvelder og kundekvelder, og kan få en tjuvstart på gode tilbud før alle andre.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av G-MAX-katalogen, aktuelle tilbud fra G-MAX, samt informasjon om åpningstidene til G-SPORT-butikker og G-MAX-varehus i din nærhet.

G-MAXs historie

G-MAX tilhører selskapet Gresvig AS, som ble startet i 1901 av Aksel Gresvig. Gresvigs visjon var å bringe sporten ut til folket, og etableringen ble starten på en norsk suksesshistorie. G-SPORT-kjeden ble etablert i 1969. 

I 1997 kjøpte Gresvig ASA opp Intersportkjeden, som da var landets nest største sportskjede. Storvarekjeden G-MAX ble lansert i 2010. Gresvig har i alt 3500 medarbeidere i 250 norske butikker, hvorav de 15 største utgjør kjeden G-MAX.


Jegerprøven

G-MAX arrangerer Jegerprøvekurs i samarbeid med Norsk Jeger- og Fiskerforening. Alle kurs fører frem til jegerprøveeksamen.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.