NetonNet rabattkoder, tilbud og kundeavis

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra NetonNet

Kataloger Elektronikk og hvitevarer

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende NetonNet ...

NetonNet

På nett gjennomfører du hele kjøpsprosessen selv og får etterpå varen levert hjem. Det gjør at NetonNet kan holde lave kostnader ved salg og distribusjon, noe som kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser. Informasjon om NetonNet rabatt finner du på Tiendeo!

NetonNet er en kundieorientert virksomhet, og nøyer seg ikke med lave priser. De tror at du vil handle av en seriøs bedrift med god service i form av raske og sikre leveringer, proff rådgivning, bra garantibetingelser og dyktige serviceverksteder.

For at du skal kunne handle sikkert har NetOnNet bl.a. angrefrist og åpent kjøp i 14 dager, 1- 2 års garanti og raske leveranser. Du velger selv den leveringsmåten som passer deg, ut fra Posten Norges leveringsmuligheter.

NetOnNet åpnet den 10. mars 1999 med en enkel forretningsidé: å selge hjemmeelektronikk til lavere priser enn i vanlige butikker. NetOnNet fantes bare på nett og solgte sine produkter direkte fra lagerhyllen.

I 2001 ble nettsalget supplert med Lagershoper i Sverige der man handler til samme lave priser som på nett.

I dag har NetonNet virkomhet i Norge, Sverige, Tyskland, og Belgia, rundt 300 ansatte og 2 milliarder kroner i årlig omsetning.

Det kan være vanskelig å henge med i alle tekniske ord og uttrykk. For å gjøre det enklere for deg har NetonNet satt sammen noen guider og tips til deg om hvordan saker og ting fungerer.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Motta de nyeste katalogene fra
NetonNet i din by på e-post.