Mpx
Mpx

Mpx - Rabattkoder, tilbud og kundeavis

Mest populære for Elektronikk og hvitevarer

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Mpx ...

Mpx

MPX er et nettbasert elektromarked med alt det siste innen teknologi, for eksempel pc og nettbrett, hodetelefoner, smarttelefoner, skjermkort, tv'er, høyttalere og mye mye mer. Alt til rimelige priser!

MPX er en B2B forhandler som selger IT og elektronikk-utstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Blant produktene du finner på MPX.no er iPad, MacBook, KOSS og Bose. Alle de siste MPX tilbud og MPX rabatt finner du på Tiendeo.

MPX Leie tilbyr bedriftskunder å leie utstyr fremfor å kjøpe. MPX er selv utleier av utstyret. Leieavtalen inngås direkte med oss, ikke annen bank, broker eller finansieringsselskap. Denne løsningen gir bedrifter mulighet til å velge leie på alt utstyr MPX selger.

MPX.no er Norges nest største nettbutikk og ble etablert i 2002.

Nettbutikken eies av Komplett Services AS som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker.

Komplett Group har 600 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord.

MPX innledet i 2008 et samarbeid med Prosjekt Peru. Prosjekt Peru driver et barnehjem for 30 gatebarn i Monsèfu, samt tilbyr undervisning for 200 barn fra nærliggende slumområder. Prosjektet ble startet etter borgerkrigen i Peru (1980 - 1994) hvor mer enn 15 000 barn ble foreldreløse. MPX ønsker å være med på å gi disse barna en framtid.

Andre Elektronikk og hvitevarer-nettbutikker

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon