Rimi
Rimi

Rimi - Kundeavis, tilbud og katalog

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Rimi

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Rimi i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Rimi ...

Rimi

Rimi er et kjedekonsept innen dagligvarehandel som inngår i selskapet ICA Norge. Kjeden har posisjonert seg seg som lavpriskjede.  

På nye Rimi er det blitt gjort mange små og store forandringer. Det gjør handleturen din både enklere og raskere. Butikken er åpen og oversiktlig med lavere hyller. Rimi tilbud finner du på Tiendeo.

Rimi har introdusert appen Rimi Pluss, en enklere og raskere måte å handle på, der du kan dele handlelister og middagstips, og få oppskrifter rett på mobilen hver dag. 

Smart365 er utviklet og produsert av ICA Norge. Det betyr at produktene kun vil finnes hos ICA, Rimi og Matkroken. Lavprismerket har flere alternativer i alle kategorier man trenger i hverdagen - fra kaffe og kaviar til frokosten til fiskepinner og koteletter til middag.

Rimi ble startet i 1977 av Stein Erik Hagen.

Rimi er en landsomfattende kjede med mer enn 200 butikker.

På rimi.no finner du en variert ukesmeny på middager for hele familien. Har du lyst på noe annet, søk etter andre fristende oppskrifter som passer godt til både hverdag og fest.

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon