Rivièra Maison
Rivièra Maison

Rivièra Maison - Kundeavis, katalog og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Rivièra Maison

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Rivièra Maison i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Rivièra Maison ...

Rivièra Maison

Rivièra Maisons ekslusive kolleksjoner er laget med flid og håndverksstolthet. De fleste varene er laget for hånd, og det vil derfor alltid være små avvik i farger og størrelser. Dette er karakteristisk for håndlagede objekter laget med naturens materialer, og gjør hver gjenstand unik. De kaller det Perfectly Imperfect. 

Med fire årlige kolleksjoner er vareutvalg og miljøer i stadig utskiftning. Kaffe og noe å bite i er en selvfølge, likeså en inspirerende interiørprat om dagens- og morgendagens trender. Flinke interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg. Blant de mest populære produktene finner du Rivièra Maison bord og Rivièra Maison stoler. En vakker Rivièra Maison vase kan alene sette preg på et rom.

Tanker og idéer stammer fra personen bak Rivièra Maison, Henk Teunissen, som henter inspirasjon fra yrende verdensmetropoler så vel som avsidesliggende landsbyer med autentisk sjarm. Presentasjon av en kolleksjon som utstråler varme og eksklusivitet er selve grunnpilaren i Rivièra Maison.

Selskapets historie begynner i 1948, da Jacques og Dini Teunissen åpnet en blomsterforretning i Amsterdam. Det var begynnelsen på det vi nå kjenner som det ekslusive merket Rivièra Maison.

I 2009 åpnet Norges første Rivièra Maison Store dørene på Xhibition i Bergen sentrum. Rivièra Maison Bergen skulle bli Bergens vakreste handleopplevelse.

Senere kom også Rivièra Maison Sandvika til, slik at det nå er to butikker i Norge i tillegg til Rivièra Maison nettbutikk. Til sammen finnes det 600 utsalgssteder rundt om i verden.

Selve kjernen i Rivièra Maisons visjon er å skape et vakkert interiør som vil ramme inn alle de fantastiske familiære øyeblikkene som oppstår gjennom tiden. Personene bak Rivièra Maison i Bergen og Sandvika arbeider også etter de samme kjerneverdiene som drivere av Tommys Hage og Anlegg AS.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon