Habitat
Habitat

Habitat - Kundeavis, katalog og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Habitat

Finn Habitat i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Habitat ...

Habitat

Habitat er en møbelkjede som utmerker seg med en visjon om møbler som har bemerkelsesverdig design som er varig, oppfinnsom og rimelig. Habitat selger sofaer, bord, stoler, oppbevaring, soveromsmøbler som kommoder, garderober, senger og mer, i tillegg til all slags belysning, og småvarer som tekstiler, tepper og håndkler, kurver, dispensere og mye mye mer. 

Habitat har hatt en rekke kreative samarbeider med kunstnere og designere som bl.a Tord Boontje, Helena Christensen, Verner Panton, Robin Day og Manolo Blahnik, og har på denne måten oppnådd en helt unik posisjon på møbelmarkedet.

Du finner Habitat hele seks steder i Oslo-området, inkludert Habitat Strømmen og Habitat Sandvika.

Habitat har i alle år holdt fast ved noen grunnleggende ingredienser: kvalitet og design. Lidenskapen for å skape vakre og funksjonelle produkter er selve drivkraften i foretaket. Derfor finner du Habitat møbler, som f. eks. Habitat sofa, som er både tidsriktige og bestandige.

Habitat ble grunnlagt i Storbritannia i 1964 av Terence Conran.

Habitat har mer enn 70 butikker og virksomhet i 20 land. I Norge er det åtte butikker.

I anledning 50-års jubileumet designet Sir Terence Conran Parnasse servise i porselen. Dette eksklusive serviset er inspirert av de geometriske linjene av Bauhaus-bevegelsen, som var en stor inspirasjon for Terence fra hans tidlige dager som designer.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon