Jul

Jul 2022 Tilbud & Gaver

IKKE VENT TIL JULA FØR DU KJØPER JULEGAVENE!

Mens du venter på neste juletid, kan du dra fordel fra alle andre tilbud og kampanjer du finner i Tiendeo.

Beste butikkene med Jul-tilbud

HVILKE JULETILBUD KAN VI FORVENTE?

Shopperne med framsyn er de som vil spare mest i jula: De beste forhandlerne (f. eks. Jula, Coop Obs, Europris, POWER, Biltema, Sparkjøp, Extra Leker eller Kozmos) har allerede reklamert for sine spesialtilbud og kataloger for din appetitt.

De mest ettertraktede rabattene kommer for leker, elektronikk and matvarer, med smarttelefoner, TV og andre apparater som selve stjerneattraksjonene. Mat er også et eget tema for julen, spesielt siden de fleste søker etter ribbe, lutefisk , pinnekjøtt og turkey, samt juleretter og tilbehør som normalt ikke handles inn på grunn av prisen, men blir rimeligere i juletilbudene.


ORGANISER SHOPPING SLIK AT DU SPARER PENGER I JULA

Planlegger du shoppingen, er den eneste måten du kan spare penger i juletiden uten å ofre noen av julegledene. Tiendeo gjør det enkelt å finne alle tilbudene og rabattene fra brosjyrer og kuponger som kjedene og forhandlere forbereder for hele juletiden.

Gå ikke glipp av de beste promoteringene for matvarer, leker, elektronikk og møbler, samt alt annet du leter etter. Jula har bare så vidt begynt.

Lykke til med sparingen og god jul!