Tiendeo official website
  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Hvilke tilbud kan jeg finne i Stavern?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Stavern på Tiendeo. Se Europris, Coop Extra, Spar kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 269 aktive kataloger i Stavern og 636 butikker.

Stavern

Stavern er en tidligere kommune sør i Vestfold fylke og en by og et tettsted i dagens Larvik kommune og kalles ofte for "Kunstnerbyen ved havet". Stavern var egen kommune fram til 1988 da den sammen med kommunene Hedrum, Tjølling og Brunlanes ble en del av den nye storkommunen Larvik. 

Stavern er kjent for Stavernfestivalen som er er en årlig rockefestival med utendørs konserter i Skråvika. Den ble arrangert første gang i juli 2001. Stavern er også hjem til Minnehallen, Norges nasjonale monument over falne sjøfolk. Monumentet ble reist på svabergene ytterst mot Skagerrak i Stavern og innviet av kong Haakon VII den 1. august 1926. Minnehallen er formet som en pyramide, med idéen at den skal fremstå som et sjømerke og en varde. Stavern er kjent som en turistby, og er en velkjent sommerby. I Brunlanes utenfor Stavern er det mange som har fritidshytter eller campingvogn, og mange besøkende bør på det tradisjonsrike hotell Wasilioff. Stavern ble kåret til Norges fineste sommerby av nettstedet Dinside sommeren 2007, og kåret til Norges beste sommerby av nettstedet Reiseguiden i 2013.

Stavern har et stort utvalg butikker spredt rundt i Stavern. Her er det butikker og varer for enhver smak, og alle de beste tilbudene blir samlet på Tiendeo.no. Sjekk for eksempel ut Cáfe Olivia, Fredriksvern Fisk, Meny Stavern, Nevlunghavn Bakeri & Conditori Rimi Stavern, Stavern Sport, Stua Interiør, Verftsbutikken Annekset, Det Gule Galleriet, Elt & Kna, Frisørsalong Lord & Lady, Grønnsaksboden på Foldvik, Head Hair & beauty, Herregård Design, Inspirashop, Jannes, Jensens Conditori, Lydhus, Gårdshandel, Othilies Gårdshandel, Plantasjen, Rema 1000 Stavern, Rice, Råmann, Råsa - Rått & Sanselig, Rørleggerfirma Tor-Erling Andersen, Scrappehjertet, Stavern Blomstermakeri, Stavern Marked & Marina, Suksee, Sun & Beauty Stavern, Superkid, Tanum, Gjenbruk Torgplass på onsdagsmarkedet, Torgplass på Ytre Torg ved kirken, Tvetene Gartneri, Vinmonopolet, Vitusapotek Stavern og Ødelund Gartneri.